Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiljator" data-source="post: 737696" data-attributes="member: 76241"><p>White widow, waterlemon, royal Gorilla RQS 60 Dan od klijanja. Waterlemon dominira mirisom u boxu. Zelim ugodan chill</p><p>[USER=43885]@dzidzo[/USER] Box je Marshydro dimenzija 240x120x200 strainovi su pretezno autoflower imaju 2 photoperiodne al su stare 4 dan tako da se trenutno uklapaju u rezim svjetla. Seeds su RQS i Barney's Farm te velike sto vidis 3 autosa waterlemon, white widow, royal Gorilla. One su od pocetka bile skupa u boxu 80x80x180cm kad su pocele da se rastezu u cvatu prebacio royal Gorilla u veliki box sva 3 navedene biljke sam trenirao LST, topping, scrog s tim sto sam waterlemon i white widow duze drzao sto blize zemlji a royal Gorilli sam dao se istegne cisto radi poredjenja. Pocetak je ciklus svjetla 20/4 nakon 3 sedmice na 18/6 tada je royal Gorilla preseljena u veliki box nakon 14 dana u boxu sa waterlemon i white widow sam prebacio rezim na 12/12 isto radi poredjenja. Sve tri izgledaju super Gorilla i waterlemon sazrijavnju jednako dok je white widow par koraka napred. Miris dominira waterlemon . Royal Gorilla je dosta veca i obilnija sto mislim da nema veze sa raznim rezimom vec strain je tako genetski nadaren. Mozda da rezim svjetla kod white widow na 12/12 bolje prija pa sazrijeva prije. U velikom boxu FC E6500 Osram led 650w ,2 sp 150 135w koje jos nisu u funkci tek kad se ove manje razviju onda cu ih rasirit pa i njih upotrijebit trenutno je iznad Gorilla ts1000 marshydro jer je bilja siroka pa nju koristim trenutno a i radi dimanja. A u boxu dimenzija 80x80x180cm visi viparspectra p2000.. et toliko. Zelim ugodan chill</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiljator, post: 737696, member: 76241"] White widow, waterlemon, royal Gorilla RQS 60 Dan od klijanja. Waterlemon dominira mirisom u boxu. Zelim ugodan chill [USER=43885]@dzidzo[/USER] Box je Marshydro dimenzija 240x120x200 strainovi su pretezno autoflower imaju 2 photoperiodne al su stare 4 dan tako da se trenutno uklapaju u rezim svjetla. Seeds su RQS i Barney's Farm te velike sto vidis 3 autosa waterlemon, white widow, royal Gorilla. One su od pocetka bile skupa u boxu 80x80x180cm kad su pocele da se rastezu u cvatu prebacio royal Gorilla u veliki box sva 3 navedene biljke sam trenirao LST, topping, scrog s tim sto sam waterlemon i white widow duze drzao sto blize zemlji a royal Gorilli sam dao se istegne cisto radi poredjenja. Pocetak je ciklus svjetla 20/4 nakon 3 sedmice na 18/6 tada je royal Gorilla preseljena u veliki box nakon 14 dana u boxu sa waterlemon i white widow sam prebacio rezim na 12/12 isto radi poredjenja. Sve tri izgledaju super Gorilla i waterlemon sazrijavnju jednako dok je white widow par koraka napred. Miris dominira waterlemon . Royal Gorilla je dosta veca i obilnija sto mislim da nema veze sa raznim rezimom vec strain je tako genetski nadaren. Mozda da rezim svjetla kod white widow na 12/12 bolje prija pa sazrijeva prije. U velikom boxu FC E6500 Osram led 650w ,2 sp 150 135w koje jos nisu u funkci tek kad se ove manje razviju onda cu ih rasirit pa i njih upotrijebit trenutno je iznad Gorilla ts1000 marshydro jer je bilja siroka pa nju koristim trenutno a i radi dimanja. A u boxu dimenzija 80x80x180cm visi viparspectra p2000.. et toliko. Zelim ugodan chill [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom