Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiljator" data-source="post: 736857" data-attributes="member: 76241"><p>Evo nas mislim u 45 dann zivota RQS Auto White Widow, Waterlemon i Royal Gorilla. Kako sam imao par problema sa nekiliko menki od RQS potrudio sam se organizovat neke opreme kako bi i slabim menkama mogao pruziti bolju priliku da Postanu nesto. U narudzbi je bilo 1 Sweet ZZ medjutim u jednoj kuglici nalazile su se 2 Mini sjemenke pomislio sam da je pogreskom 2 menke ubaceno. Medjutim kad sam vidio koliko su malene, ali uz root kockice koju dodju vec spremne za upotrebu, izvadis kockicu zabijes menku i super je uspelo. Popunio sam unekoliko i veliki Box no ipak ima jos prostora. Uz dodatnu opremu sam organizovao i Elektronik grijanje, podloga koja se stavi ispod posude za klijanje menki. U svemu kako je sve malo Kaskalo i ostale obaveze malo je veliki Box usporio medjutim nadam se da ce nakon ovog auto growa plan i organizacija biti bolja . U 3 Box koji je 80x80x180cm odlucil sam ubacit jedan Photo Wedding crasher neg vegetira koji mjesec u potu od 45L. Ove male zute Patkice su extra mogu samo preporucit. Sta jos rec u velikom boxu su sve autosi ima vise od 12 strainova. Zelim ugodan chill i puno masni hedova..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiljator, post: 736857, member: 76241"] Evo nas mislim u 45 dann zivota RQS Auto White Widow, Waterlemon i Royal Gorilla. Kako sam imao par problema sa nekiliko menki od RQS potrudio sam se organizovat neke opreme kako bi i slabim menkama mogao pruziti bolju priliku da Postanu nesto. U narudzbi je bilo 1 Sweet ZZ medjutim u jednoj kuglici nalazile su se 2 Mini sjemenke pomislio sam da je pogreskom 2 menke ubaceno. Medjutim kad sam vidio koliko su malene, ali uz root kockice koju dodju vec spremne za upotrebu, izvadis kockicu zabijes menku i super je uspelo. Popunio sam unekoliko i veliki Box no ipak ima jos prostora. Uz dodatnu opremu sam organizovao i Elektronik grijanje, podloga koja se stavi ispod posude za klijanje menki. U svemu kako je sve malo Kaskalo i ostale obaveze malo je veliki Box usporio medjutim nadam se da ce nakon ovog auto growa plan i organizacija biti bolja . U 3 Box koji je 80x80x180cm odlucil sam ubacit jedan Photo Wedding crasher neg vegetira koji mjesec u potu od 45L. Ove male zute Patkice su extra mogu samo preporucit. Sta jos rec u velikom boxu su sve autosi ima vise od 12 strainova. Zelim ugodan chill i puno masni hedova.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom