Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiljator" data-source="post: 736252" data-attributes="member: 76241"><p>Vidim mnogo lijepih slika super ste to odradili bombone.. samo dalje momci harwest pa zabodi i tako u krug. Neg imam pitanje mili moji. Primjetio sam da kod ovog growa mi biljke idu brzinom kojom nisam ocekivao.. ovaj put su mi auto bilje vec 32 dan pocele da cvetaju no isto sam sve uradio kao sto kod Northern Light prosli put sada su 3 razlicita straina white widow, waterlemon, royal Gorilla. Medjutim mislio sam da ce duze vegetirati.. znal mi od vas neko rec jel to do sjemena ili ove ljetne temperature? Drugi box je spreman potovi su popunjeni zemljom i samo da menke prokliu.. no moram se pożalit na royal Queen Seeds. Ovaj put sam dobio nekoliko losih sjemenki totalna Katastrofa al sta je tu je. Nadam se da ce Barney's Farm bolje bit. Ev jos slike pa pozz i ugodan chill.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiljator, post: 736252, member: 76241"] Vidim mnogo lijepih slika super ste to odradili bombone.. samo dalje momci harwest pa zabodi i tako u krug. Neg imam pitanje mili moji. Primjetio sam da kod ovog growa mi biljke idu brzinom kojom nisam ocekivao.. ovaj put su mi auto bilje vec 32 dan pocele da cvetaju no isto sam sve uradio kao sto kod Northern Light prosli put sada su 3 razlicita straina white widow, waterlemon, royal Gorilla. Medjutim mislio sam da ce duze vegetirati.. znal mi od vas neko rec jel to do sjemena ili ove ljetne temperature? Drugi box je spreman potovi su popunjeni zemljom i samo da menke prokliu.. no moram se pożalit na royal Queen Seeds. Ovaj put sam dobio nekoliko losih sjemenki totalna Katastrofa al sta je tu je. Nadam se da ce Barney's Farm bolje bit. Ev jos slike pa pozz i ugodan chill. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom