Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiljator" data-source="post: 734267" data-attributes="member: 76241"><p>Ev ljudi moji..</p><p></p><p><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Dos si Dos 33 </span>Barney's Farm nevjerovatnih - 112g</p><p><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Mimosa Evo</span> Barney's Farm - 44g</p><p><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Purple Queen</span> RQS - 88g</p><p><span style="color: rgb(26, 188, 156)">Gorilla </span><span style="color: rgb(97, 189, 109)">ZKITTLEZ Barney's Farm-</span> 79g</p><p></p><p>I <span style="color: rgb(84, 172, 210)">Northern Light</span> auto koji je ranije zavrsio - 87g</p><p></p><p>Moram reci da sam sa sjemenom kao i ostalim Produktima zadovoljan. Marshydro ts1000 i viparspectra p2000 su odradile super poso. Isto tako sa svim HESI i Advenced Nutries Produktima sam jako zadovoljan .. dim je prelijep a udara bas Hardcore. Dos si Dos 33 me uspavala nakon pudjenja nestalo pola podmjere iz kuhinje narocito slatkisi i tecnost su stradale.okus narandze i limuna vise udara Haze kanacke .. Jedan Džeko mimose sa polenom nakon 3 dima KO oci jebenije neg kinez nemos otvorit.. ZKITTLEZ uh majku mu trim je bio 4 puta vise posla od ostalih ljepljiv. Ja inace miran i nisam dugo nis to Galamio kad sam ZKITTLEZ trimo, jebo sam i makaze i ljepilo i brdo toga. Jednostavno to ljepljovo cudo spaja i ljepi razdvojen Atom. Miris i Aroma su nesto najljepse u mom zivotu i vise je euforican high ne ljepi za krevet na prvu. Purple Queen ljepi dubokim high i otvara Appetit vise ukus nekih Malina i tako slicno. Sve su iskreno jako fini strainovi. Uglavnom Ja veoma presretan za prvi grow i kvantitetu i kvalitetu.. sada idemo u naredne bitke... kao sto vidite u novi grow idu</p><p>Royal Gorilla Auto RQS</p><p>White Widow RQS ( hoce Tastatur da pise White windows) hahaha</p><p>Waterlemon Auto RQS..</p><p></p><p></p><p>Budite mi pozdravljeni i zelim vam ugodan Chill. Love By @BabaBuds</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiljator, post: 734267, member: 76241"] Ev ljudi moji.. [COLOR=rgb(251, 160, 38)]Dos si Dos 33 [/COLOR]Barney's Farm nevjerovatnih - 112g [COLOR=rgb(85, 57, 130)]Mimosa Evo[/COLOR] Barney's Farm - 44g [COLOR=rgb(147, 101, 184)]Purple Queen[/COLOR] RQS - 88g [COLOR=rgb(26, 188, 156)]Gorilla [/COLOR][COLOR=rgb(97, 189, 109)]ZKITTLEZ Barney's Farm-[/COLOR] 79g I [COLOR=rgb(84, 172, 210)]Northern Light[/COLOR] auto koji je ranije zavrsio - 87g Moram reci da sam sa sjemenom kao i ostalim Produktima zadovoljan. Marshydro ts1000 i viparspectra p2000 su odradile super poso. Isto tako sa svim HESI i Advenced Nutries Produktima sam jako zadovoljan .. dim je prelijep a udara bas Hardcore. Dos si Dos 33 me uspavala nakon pudjenja nestalo pola podmjere iz kuhinje narocito slatkisi i tecnost su stradale.okus narandze i limuna vise udara Haze kanacke .. Jedan Džeko mimose sa polenom nakon 3 dima KO oci jebenije neg kinez nemos otvorit.. ZKITTLEZ uh majku mu trim je bio 4 puta vise posla od ostalih ljepljiv. Ja inace miran i nisam dugo nis to Galamio kad sam ZKITTLEZ trimo, jebo sam i makaze i ljepilo i brdo toga. Jednostavno to ljepljovo cudo spaja i ljepi razdvojen Atom. Miris i Aroma su nesto najljepse u mom zivotu i vise je euforican high ne ljepi za krevet na prvu. Purple Queen ljepi dubokim high i otvara Appetit vise ukus nekih Malina i tako slicno. Sve su iskreno jako fini strainovi. Uglavnom Ja veoma presretan za prvi grow i kvantitetu i kvalitetu.. sada idemo u naredne bitke... kao sto vidite u novi grow idu Royal Gorilla Auto RQS White Widow RQS ( hoce Tastatur da pise White windows) hahaha Waterlemon Auto RQS.. Budite mi pozdravljeni i zelim vam ugodan Chill. Love By @BabaBuds [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom