Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="budalin" data-source="post: 734012" data-attributes="member: 52684"><p>Monster Bud Kush, Zamnesia</p><p>10 dana cvjetanja</p><p>Predomislio sam se i umjesto full doze humisuper plus dao sam pola doze. To je to s gnojivom za vege, iduce zalivanje ide voda pa humistart za cvijet, naravno opet pola doze.</p><p>Svjetlo 5x15w e27 4000k, a razmak izmedju biljke i sijalica je oko 35cm</p><p>Box 35x35x120 diy</p><p>Ventilacija: dva kompjuterska venta, na adapteru s podesavanjem voltaze i jos nisu stavljeni na max to jest na 12v. </p><p>Temperatura konstantna oko 25⁰C, vlaga od 45 do 55 %</p><p>Cekamo caroliju pravu u narednom periodu. </p><p></p><p>Pozdrav ekipa! </p><p></p><p>[ATTACH=full]403090[/ATTACH][ATTACH=full]403089[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="budalin, post: 734012, member: 52684"] Monster Bud Kush, Zamnesia 10 dana cvjetanja Predomislio sam se i umjesto full doze humisuper plus dao sam pola doze. To je to s gnojivom za vege, iduce zalivanje ide voda pa humistart za cvijet, naravno opet pola doze. Svjetlo 5x15w e27 4000k, a razmak izmedju biljke i sijalica je oko 35cm Box 35x35x120 diy Ventilacija: dva kompjuterska venta, na adapteru s podesavanjem voltaze i jos nisu stavljeni na max to jest na 12v. Temperatura konstantna oko 25⁰C, vlaga od 45 do 55 % Cekamo caroliju pravu u narednom periodu. Pozdrav ekipa! [ATTACH type="full"]403090[/ATTACH][ATTACH type="full"]403089[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom