Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiljator" data-source="post: 733681" data-attributes="member: 76241"><p><span style="color: rgb(226, 80, 65)">Photoperiod</span> djevojke su od jucer u mraku nakon Flusha i cepanja stabla i sutra napustaju potove i idu na sušenje. </p><p><span style="color: rgb(85, 57, 130)">Mimosa Evo</span><span style="color: rgb(250, 197, 28)"> (Barney's Farm), </span></p><p><span style="color: rgb(26, 188, 156)">Gorilla ZKITTLEZ (Barney's Farm),</span></p><p><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Dos si Dos 33 (Barney's Farm),</span></p><p><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Purple Queen ( RQS)</span></p><p>Su gotove, cak su malo poceli trihomi bit Braun al bit ce to veoma dobro. Bila su nezaboravna 4 mjeseca uz to mi je prvi grow i bilo je prelijepo gledat kako stepen po stepen postadose kraljice i to pune mlijecnih trihoma mirisa neopisivih i ljepljive opasno. Nisu bile teske za grow, ni u jednom slucaju nije bilo poteskoca , zdrave od prvog dana. Sto ne znaci da nisam pravio gresaka kamaru i zato jedva cekam s ovim iskostvom nastavit vec zapoceti drugi grow. Iso tako Jedva cekam da isprobm od svake bud.. <span style="color: rgb(84, 172, 210)">Northern Light</span> koji sam požeo pre nedelju i pol dana jos uvjek mi ispunjava dane ugodnim chillom.. evo par slika pa do strain reporta. Zelim ugodan chill</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiljator, post: 733681, member: 76241"] [COLOR=rgb(226, 80, 65)]Photoperiod[/COLOR] djevojke su od jucer u mraku nakon Flusha i cepanja stabla i sutra napustaju potove i idu na sušenje. [COLOR=rgb(85, 57, 130)]Mimosa Evo[/COLOR][COLOR=rgb(250, 197, 28)] (Barney's Farm), [/COLOR] [COLOR=rgb(26, 188, 156)]Gorilla ZKITTLEZ (Barney's Farm),[/COLOR] [COLOR=rgb(251, 160, 38)]Dos si Dos 33 (Barney's Farm),[/COLOR] [COLOR=rgb(147, 101, 184)]Purple Queen ( RQS)[/COLOR] Su gotove, cak su malo poceli trihomi bit Braun al bit ce to veoma dobro. Bila su nezaboravna 4 mjeseca uz to mi je prvi grow i bilo je prelijepo gledat kako stepen po stepen postadose kraljice i to pune mlijecnih trihoma mirisa neopisivih i ljepljive opasno. Nisu bile teske za grow, ni u jednom slucaju nije bilo poteskoca , zdrave od prvog dana. Sto ne znaci da nisam pravio gresaka kamaru i zato jedva cekam s ovim iskostvom nastavit vec zapoceti drugi grow. Iso tako Jedva cekam da isprobm od svake bud.. [COLOR=rgb(84, 172, 210)]Northern Light[/COLOR] koji sam požeo pre nedelju i pol dana jos uvjek mi ispunjava dane ugodnim chillom.. evo par slika pa do strain reporta. Zelim ugodan chill [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom