Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Shiljator" data-source="post: 732708" data-attributes="member: 76241"><p>Northen light je gotov. I mogu rec da sam zadovoljan i heppy. Nisam ocekivao Ali jako ugodan Strain dok, sam sinoc odma srolo semafor , tu je bio neki prijatan BLUES ROCK i tako sam nekad na pola jointa se zagubio u talasima intrumenata uz to je žena napravila brownies nakon jednog ogromnog komada sam nekad pokusao srolat jos jedan al sam u medjuvremenu zaspao. Strain nije prejak al ugodan za chill. Tijelo se sasvim opusti tako da sav teret nestane tjelo postane sasvim lako nekada cudno jer noge nekad budu kao puding il lake. Suhog je bilo ispod marshydro ts1000 87g na 60cm2 za prvi grow sam jako zadovoljan i heppy .. u naredsnim sedmicama ce bit i DOS SI DOS33 s Gorilla ZKITTLEZ i Purple Queen i mimosa evo gotove. A do tad vam zelim ugodan chill</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shiljator, post: 732708, member: 76241"] Northen light je gotov. I mogu rec da sam zadovoljan i heppy. Nisam ocekivao Ali jako ugodan Strain dok, sam sinoc odma srolo semafor , tu je bio neki prijatan BLUES ROCK i tako sam nekad na pola jointa se zagubio u talasima intrumenata uz to je žena napravila brownies nakon jednog ogromnog komada sam nekad pokusao srolat jos jedan al sam u medjuvremenu zaspao. Strain nije prejak al ugodan za chill. Tijelo se sasvim opusti tako da sav teret nestane tjelo postane sasvim lako nekada cudno jer noge nekad budu kao puding il lake. Suhog je bilo ispod marshydro ts1000 87g na 60cm2 za prvi grow sam jako zadovoljan i heppy .. u naredsnim sedmicama ce bit i DOS SI DOS33 s Gorilla ZKITTLEZ i Purple Queen i mimosa evo gotove. A do tad vam zelim ugodan chill [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom