Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mad Rabbit" data-source="post: 726523" data-attributes="member: 41709"><p>[USER=39012]@ikxss[/USER] ,kolega,ne zahvaljuj se,samo želim pomoć savjetima!! Dakle imaš istu turbinu tt100 vents kao i ja.. ona nema na sebi speed kontrol ugrađen,naravno ima skuplja verzija koja ima.. znači neznam kak ti je spojena al imaš u klembertu mogućnost prespojit ju na dvije brzine,tj prva je na 145m3/h a druga je malo jača a iznosi 190m3/h.. neznam koliko se kužiš u struju ali mogao bi provjeriti kak tebi to šljaka. Jer ako je na prvoj brzini nije ni čudo da ti pregrijava box,ja drzim na prvoj brzini u malom boxu bez hps-a koji grije ko *****!! Vidi pa ćeš znat više!!</p><p>[USER=59027]@0Marac0[/USER] ,nemoj mi još i ti dizat prašinu i mast s tom starosti za biljke,dovoljan je bio truare.. njegove biljke kao da su na steroidima pa su nakon 19 dana kao da imaju 37!! Respect i stay high svimaa!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mad Rabbit, post: 726523, member: 41709"] [USER=39012]@ikxss[/USER] ,kolega,ne zahvaljuj se,samo želim pomoć savjetima!! Dakle imaš istu turbinu tt100 vents kao i ja.. ona nema na sebi speed kontrol ugrađen,naravno ima skuplja verzija koja ima.. znači neznam kak ti je spojena al imaš u klembertu mogućnost prespojit ju na dvije brzine,tj prva je na 145m3/h a druga je malo jača a iznosi 190m3/h.. neznam koliko se kužiš u struju ali mogao bi provjeriti kak tebi to šljaka. Jer ako je na prvoj brzini nije ni čudo da ti pregrijava box,ja drzim na prvoj brzini u malom boxu bez hps-a koji grije ko *****!! Vidi pa ćeš znat više!! [USER=59027]@0Marac0[/USER] ,nemoj mi još i ti dizat prašinu i mast s tom starosti za biljke,dovoljan je bio truare.. njegove biljke kao da su na steroidima pa su nakon 19 dana kao da imaju 37!! Respect i stay high svimaa!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom