Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 725718" data-attributes="member: 48175"><p>[USER=41709]@Mad Rabbit[/USER] Šta ti to znači, još presađivanje? Kod mene presađivanje ne daje biljci apsolutno nikakav stres, već samo nastavlja u još bržem ritmu. Zato uvijek i krećem iz male posude, pogotovo sa autosima jer ih želim što veće do kraja seedling faze.</p><p>A ovo brojim kao 1. dan, tj. dan izbijanja iz zemlje.</p><p>[ATTACH]390867[/ATTACH]</p><p>datum je bio 19.2 ... imaš pravo, ako brojim 19.2 sa današnjim danom onda joj 17. dan, ispričavam se.</p><p>A još je i topirana prije 3 dana... znaš koliko ju je usporilo? Možda pola dana, ako i toliko.</p><p>Treba bit svjestan da ako imaš prozračan(najbitnija stavka) i kompletno vlažan supstrat, uz točnu jačinu svjetla, i sa malo višim temperaturama (ova mi se najbolje ponašala na 29C - 18 sati na dan, a noć je možda 23-24C), metabolizam joj itekako ubrzaš, naravno svaka sorta ne reagira isto na veće temperature, ova očito da.. i moram priznat, malo je i mene iznenadila. </p><p>Od prvog dana do danas zalivena je samo jednom, prije presađivanja. Dobro namočen supstrat u početnoj tegli, i dobro namočen supstrat u završnoj tegli.. naravno ne želiš da ti zemlja bude nabijena, već ju jako dobro takvu mokru "ištihaš" bilo prstima ili šta god posluži... jednako kao što ni vani u vrtu nećeš sadit povrće bez obrade zemlje, nego ćeš najprije preorat zemlju prije sadnje ili presadnje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 725718, member: 48175"] [USER=41709]@Mad Rabbit[/USER] Šta ti to znači, još presađivanje? Kod mene presađivanje ne daje biljci apsolutno nikakav stres, već samo nastavlja u još bržem ritmu. Zato uvijek i krećem iz male posude, pogotovo sa autosima jer ih želim što veće do kraja seedling faze. A ovo brojim kao 1. dan, tj. dan izbijanja iz zemlje. [ATTACH alt="20210219_080816.jpg"]390867[/ATTACH] datum je bio 19.2 ... imaš pravo, ako brojim 19.2 sa današnjim danom onda joj 17. dan, ispričavam se. A još je i topirana prije 3 dana... znaš koliko ju je usporilo? Možda pola dana, ako i toliko. Treba bit svjestan da ako imaš prozračan(najbitnija stavka) i kompletno vlažan supstrat, uz točnu jačinu svjetla, i sa malo višim temperaturama (ova mi se najbolje ponašala na 29C - 18 sati na dan, a noć je možda 23-24C), metabolizam joj itekako ubrzaš, naravno svaka sorta ne reagira isto na veće temperature, ova očito da.. i moram priznat, malo je i mene iznenadila. Od prvog dana do danas zalivena je samo jednom, prije presađivanja. Dobro namočen supstrat u početnoj tegli, i dobro namočen supstrat u završnoj tegli.. naravno ne želiš da ti zemlja bude nabijena, već ju jako dobro takvu mokru "ištihaš" bilo prstima ili šta god posluži... jednako kao što ni vani u vrtu nećeš sadit povrće bez obrade zemlje, nego ćeš najprije preorat zemlju prije sadnje ili presadnje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom