Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stroker" data-source="post: 719120" data-attributes="member: 73890"><p>2x amnezija</p><p>8 dan od izbijanja iz zemlje</p><p>Za sad upaljene 3 led e27 od 1350l i dve gasne od po 20w na razdaljini od 35cm</p><p>Nisu gnojene jos uvek, juce zalivene prvi put da kazem kako treba, pre toga zemlja samo prskana oko biljke lagano koliko treba</p><p>Muce me na levoj ove zuckaste fleke sto se pojavljuju, treba li se plasiti?</p><p>Tajmer je na 20h svetlo 4h mrak...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stroker, post: 719120, member: 73890"] 2x amnezija 8 dan od izbijanja iz zemlje Za sad upaljene 3 led e27 od 1350l i dve gasne od po 20w na razdaljini od 35cm Nisu gnojene jos uvek, juce zalivene prvi put da kazem kako treba, pre toga zemlja samo prskana oko biljke lagano koliko treba Muce me na levoj ove zuckaste fleke sto se pojavljuju, treba li se plasiti? Tajmer je na 20h svetlo 4h mrak... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom