Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stroker" data-source="post: 709988" data-attributes="member: 73890"><p>Braco amnezija je otisla pod makaze, igrom slucaja jutros ustanem i u box da pogledam stanje kakvo je jer mi je navika svako jutro da radim to, primetim da mi na hedu zuti i crni listic, malo razmaknem prstom kad ono kao da je poceo da truli hedic, znaci ono cega sam se plasio i desilo se , brze bolje na glavni hed da pregledam kad vidim malo pocela kao budj bela da se hvata ali samo malo i to je presudilo znaci kraj finish ne cekam nista da postane gore secem odma, znaci suze liju dok secem da je moglo barem samo jos 7 dana bas se lepo popunjavala, e sad mi vi recite da li sam postupio dobro sto sam to uradio, sva sreca pa sam pre 2 dana odradio flus i nisam je ni zalivao posle toga, plasio sam se da ne ostanem bez iceg na kraju, odstranio sam te hedice i bacio odma, ostalo na susenje...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stroker, post: 709988, member: 73890"] Braco amnezija je otisla pod makaze, igrom slucaja jutros ustanem i u box da pogledam stanje kakvo je jer mi je navika svako jutro da radim to, primetim da mi na hedu zuti i crni listic, malo razmaknem prstom kad ono kao da je poceo da truli hedic, znaci ono cega sam se plasio i desilo se , brze bolje na glavni hed da pregledam kad vidim malo pocela kao budj bela da se hvata ali samo malo i to je presudilo znaci kraj finish ne cekam nista da postane gore secem odma, znaci suze liju dok secem da je moglo barem samo jos 7 dana bas se lepo popunjavala, e sad mi vi recite da li sam postupio dobro sto sam to uradio, sva sreca pa sam pre 2 dana odradio flus i nisam je ni zalivao posle toga, plasio sam se da ne ostanem bez iceg na kraju, odstranio sam te hedice i bacio odma, ostalo na susenje... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom