Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="wackysheep18" data-source="post: 705222" data-attributes="member: 74095"><p>Caooos drustvo nisam uspeo da vodim dnevnik nije islo kako sam planirao, ali dobro,,, bice dana... </p><p>Kako vam se čini ova moja biljčica sada je 5. Nedelja. Na 12/12 prosle nedelje sam poskidao lisce... Amnezija haze iz klona je u pitanju 11L posuda</p><p>Hps 600w, hranim linijom Atami i biobizz. Coco supstrat je u pitanju </p><p>Vidim da ima malo zuckaste vrhove to je verovatno zbog blizine lampe, mada na nekih 50-60cm je lampa od vrhova, ali i dole mi se javlja po neki zuti list, saksija je osrednje teska zalivam na svaka 3-4dana </p><p>Do sada nisam flushao zadnje polivanje bilo pre dva dana jacina (ec 1,7. Ph 6,3) temp vode 21-22</p><p> fish mix 3ml/l</p><p>Silic bost 0,1ml/L</p><p>Bloom stimulator 0,7/L </p><p>Coco buster 0,5ml/L</p><p>A&B 2ml/l</p><p>Hvala na svakom pregledu i komentaru unapred... </p><p></p><p>[ATTACH=full]363636[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wackysheep18, post: 705222, member: 74095"] Caooos drustvo nisam uspeo da vodim dnevnik nije islo kako sam planirao, ali dobro,,, bice dana... Kako vam se čini ova moja biljčica sada je 5. Nedelja. Na 12/12 prosle nedelje sam poskidao lisce... Amnezija haze iz klona je u pitanju 11L posuda Hps 600w, hranim linijom Atami i biobizz. Coco supstrat je u pitanju Vidim da ima malo zuckaste vrhove to je verovatno zbog blizine lampe, mada na nekih 50-60cm je lampa od vrhova, ali i dole mi se javlja po neki zuti list, saksija je osrednje teska zalivam na svaka 3-4dana Do sada nisam flushao zadnje polivanje bilo pre dva dana jacina (ec 1,7. Ph 6,3) temp vode 21-22 fish mix 3ml/l Silic bost 0,1ml/L Bloom stimulator 0,7/L Coco buster 0,5ml/L A&B 2ml/l Hvala na svakom pregledu i komentaru unapred... [ATTACH type="full"]363636[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom