Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Miki2049" data-source="post: 693291" data-attributes="member: 73667"><p>Poštovanje dame i gospodo!</p><p>Prije cca 6mj. sam odlučio da dileri od mene neće jesti leba više pa sam odlučio probat sam nesto..intenzivno sam pratio i čitao vaše postove i prije mjesec dana sam se ohrabrio probat sam..dosad sam imao jednu balkonušu proslo ljeto..nije vrijedno spomena..nabavio sam opremu i sjemenke i krenuo..uglavnom..U boxu su 4* auto amnesia hase..hlg 100v2 led panel,box je 80*80*180,vent sa filterom,jos jedan vent za cirkulaciju zraka unutra..upuh je pasivan..svjestan sam da su 4 biljke previse za ovu rasvjetu ali krenuo sam sa hps 400 koji sam morao maknut(tehnički problemi) a nemam kud sa trećom i četvrtom biljkom pa reko nek rastuod klijanja do sad 21 dan..zadovoljan sam i nemam nikakvih problema zasad..uzeo sam Terra aquatica grow,Bloom i root..gnojim po tablici..neki dan sam odradio Lst..cini mi se da ce to bit ok..evo koja slikica pa ako neko ima neki komentar,pohvalu ili kritiku..pozdrav ekipi na najboljem forumu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Miki2049, post: 693291, member: 73667"] Poštovanje dame i gospodo! Prije cca 6mj. sam odlučio da dileri od mene neće jesti leba više pa sam odlučio probat sam nesto..intenzivno sam pratio i čitao vaše postove i prije mjesec dana sam se ohrabrio probat sam..dosad sam imao jednu balkonušu proslo ljeto..nije vrijedno spomena..nabavio sam opremu i sjemenke i krenuo..uglavnom..U boxu su 4* auto amnesia hase..hlg 100v2 led panel,box je 80*80*180,vent sa filterom,jos jedan vent za cirkulaciju zraka unutra..upuh je pasivan..svjestan sam da su 4 biljke previse za ovu rasvjetu ali krenuo sam sa hps 400 koji sam morao maknut(tehnički problemi) a nemam kud sa trećom i četvrtom biljkom pa reko nek rastuod klijanja do sad 21 dan..zadovoljan sam i nemam nikakvih problema zasad..uzeo sam Terra aquatica grow,Bloom i root..gnojim po tablici..neki dan sam odradio Lst..cini mi se da ce to bit ok..evo koja slikica pa ako neko ima neki komentar,pohvalu ili kritiku..pozdrav ekipi na najboljem forumu [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom