Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zakonbudova" data-source="post: 606950" data-attributes="member: 62597"><p>nije nije, crkli motori, jbg ne reagira na paljenje, ima vec tome mj dana</p><p>zato sad rade dok i lampa pa kad gasim svijetlo gasim i ventilatore</p><p></p><p>trenutno mi je veca briga sto stavit u box nakon ovih, imam auto NL i 3 vrste fem. sad treba bit pametan</p><p>2 fem i razvuc po cijelom boxu ili 1 fem i auto NL, au dilemi sam zbog posla jer i ovako nekad ne stizem palit i gasit svijetlo na vrijeme, sva sreca pa su bili autosi do sada pa nisu nastradali</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zakonbudova, post: 606950, member: 62597"] nije nije, crkli motori, jbg ne reagira na paljenje, ima vec tome mj dana zato sad rade dok i lampa pa kad gasim svijetlo gasim i ventilatore trenutno mi je veca briga sto stavit u box nakon ovih, imam auto NL i 3 vrste fem. sad treba bit pametan 2 fem i razvuc po cijelom boxu ili 1 fem i auto NL, au dilemi sam zbog posla jer i ovako nekad ne stizem palit i gasit svijetlo na vrijeme, sva sreca pa su bili autosi do sada pa nisu nastradali [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom