Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 594823" data-attributes="member: 60337"><p>Ja ne znam šta im je više, dobivaju istu hranu, isto doziranje, 2 panela rade pojedinačno na 150w, i brijem da je light burn, ne može bit do hrane, nema šanse, smanjio sam danas panele na 100w pojedinačno svaki od hansa, inače sve ide po defaultu, sutra ću ovu čupavu opet ošišati dobro, poskidati listove ove dodatne, i pustati da se još koja grana razvije, razvući dobro sa onim plastičnim krugovima, zamislio sam to sve bolje, ali et prvi put radim sa ovom tehnikom.. Sljedeći puta, razvaljivanje, puno sam grešaka radio, svako drugi dan se dignu grane i izvuku mi ove žice iz zemlje..</p><p>Ili je najbolje uzeti plastične potove, i na kutovima zavučem žice.. i miran..</p><p>[ATTACH]219396[/ATTACH][ATTACH]219397[/ATTACH][ATTACH]219398[/ATTACH] (nisu one baš toliko ni žute, koliko paneli udaraju sa tom žutom bojom po njima, jbga..)</p><p></p><p>.. i mali apdejt automata:</p><p>[ATTACH]219399[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 594823, member: 60337"] Ja ne znam šta im je više, dobivaju istu hranu, isto doziranje, 2 panela rade pojedinačno na 150w, i brijem da je light burn, ne može bit do hrane, nema šanse, smanjio sam danas panele na 100w pojedinačno svaki od hansa, inače sve ide po defaultu, sutra ću ovu čupavu opet ošišati dobro, poskidati listove ove dodatne, i pustati da se još koja grana razvije, razvući dobro sa onim plastičnim krugovima, zamislio sam to sve bolje, ali et prvi put radim sa ovom tehnikom.. Sljedeći puta, razvaljivanje, puno sam grešaka radio, svako drugi dan se dignu grane i izvuku mi ove žice iz zemlje.. Ili je najbolje uzeti plastične potove, i na kutovima zavučem žice.. i miran.. [ATTACH]219396[/ATTACH][ATTACH]219397[/ATTACH][ATTACH]219398[/ATTACH] (nisu one baš toliko ni žute, koliko paneli udaraju sa tom žutom bojom po njima, jbga..) .. i mali apdejt automata: [ATTACH]219399[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom