Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 590596" data-attributes="member: 60337"><p>Temp je 27 (max 28) preko noci 19-21, svako 3 dana zalijen svaku sa 350-450ml vode (pola destilirana, pola iz česme) ph je na 6.3</p><p>Zemlja se brzo suši jer ima u njoj 30% kokosa, tako da to nije problem, msm nije zastoj vode problem..</p><p>MOŽDA si u pravu, jer u zemlji ima i bat guana, možda je korijen naletio na "busen" koji nije dobro izmiješan bio sa ostatkom substrata, pa je to spržilo, jedino da uzmem kakvu light zemlju pa da ju presadim za par dana (kao što si rekao nakon 2 zalivanja) pa ako se do tad ne oporavi da ju tako sredim, ako ni to ne pomogne, pičim novo sjeme..</p><p>Inače hvala ti</p><p></p><p>Edit/</p><p>[USER=13430]@WEEDetix[/USER]</p><p>Da ne cekam i da ne bi povredio korijen poslije kada budu starije, odmah sam ih presadio u ove potove, manje im strea, nadam se?</p><p>Ili sam trebao cekati? (ispod potova ce ici i ona plasticna "kada" da mi se ne izliva voda po podu satora)</p><p>[ATTACH=full]214302[/ATTACH]</p><p></p><p>srry za off topic</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 590596, member: 60337"] Temp je 27 (max 28) preko noci 19-21, svako 3 dana zalijen svaku sa 350-450ml vode (pola destilirana, pola iz česme) ph je na 6.3 Zemlja se brzo suši jer ima u njoj 30% kokosa, tako da to nije problem, msm nije zastoj vode problem.. MOŽDA si u pravu, jer u zemlji ima i bat guana, možda je korijen naletio na "busen" koji nije dobro izmiješan bio sa ostatkom substrata, pa je to spržilo, jedino da uzmem kakvu light zemlju pa da ju presadim za par dana (kao što si rekao nakon 2 zalivanja) pa ako se do tad ne oporavi da ju tako sredim, ako ni to ne pomogne, pičim novo sjeme.. Inače hvala ti Edit/ [USER=13430]@WEEDetix[/USER] Da ne cekam i da ne bi povredio korijen poslije kada budu starije, odmah sam ih presadio u ove potove, manje im strea, nadam se? Ili sam trebao cekati? (ispod potova ce ici i ona plasticna "kada" da mi se ne izliva voda po podu satora) [ATTACH=full]214302[/ATTACH] srry za off topic [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom