Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="banovan240" data-source="post: 574339" data-attributes="member: 27558"><p>dodjoh sa odmora i radost me doceka..izdrzale 11 dana same..gladne,zedne,sa nedostacima raznim..al zive..</p><p></p><p>treci grow ove zime,valjda cu ga uspesno privesti kraju..resio sam da ga isteram i ne secem ih kako god da bude :/ pa makar bilo i 100g djuture.</p><p></p><p>1x 8ball kush iz proslog growa,reko aj da probam da ga presadim samo,povadim,dok sam mu sestre i automate pobacao..</p><p></p><p>i 8x klonovi od mazara i white whidova iz prvog growa ove zime(takozvani neuspesni sog),zagulili u cvetanje,pohermili usled light leaka..saseceni..uzeti klonovi sa par najboljih biljaka..i evo ih ihahahaj posle..vraceni u vegetaciju i dosta njih sa pistilama bez jaja..biljoze su ko da sam ih topirao i topirao i savijao,a nije im radjeno nista..u pitanju je monster croping</p><p></p><p>da l ce ostati fem,saznacemo uskoro posle prebacivanja na 12/12 i dobro bi mi doslo malo boosta od kolega..los sam bio ove zime bas</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="banovan240, post: 574339, member: 27558"] dodjoh sa odmora i radost me doceka..izdrzale 11 dana same..gladne,zedne,sa nedostacima raznim..al zive.. treci grow ove zime,valjda cu ga uspesno privesti kraju..resio sam da ga isteram i ne secem ih kako god da bude :/ pa makar bilo i 100g djuture. 1x 8ball kush iz proslog growa,reko aj da probam da ga presadim samo,povadim,dok sam mu sestre i automate pobacao.. i 8x klonovi od mazara i white whidova iz prvog growa ove zime(takozvani neuspesni sog),zagulili u cvetanje,pohermili usled light leaka..saseceni..uzeti klonovi sa par najboljih biljaka..i evo ih ihahahaj posle..vraceni u vegetaciju i dosta njih sa pistilama bez jaja..biljoze su ko da sam ih topirao i topirao i savijao,a nije im radjeno nista..u pitanju je monster croping da l ce ostati fem,saznacemo uskoro posle prebacivanja na 12/12 i dobro bi mi doslo malo boosta od kolega..los sam bio ove zime bas [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom