Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 554340" data-attributes="member: 60337"><p>Puno posla, puno na terenu, jutros stigao iz Češke, pa sam malo "apgrejdo" sa "26"w & 2452lumen (4xosram led) uz niello 300w svoj "klinički" box, gdje mi završavaju biljke koje su skoro bile pa "krepale" ili su bolesne... ako se neko sjeća mog pitanja u vezi mušica u zemlji u temi za probleme, eh tada kada sam imao taj napad, znači u boxu je bila atmosfera mad maxa, pa sam uspio 2 biljke izvući sa nematodima, a ove 2 ostale frgave, grešku sam napravio, jer sam koristio prestaro đubrivo od žare/koprive koje je stojalo sigurno 1 plus godinu lol, kako god, na greškama se uči, 2 biljke spašene, jedna ostala sva nikakva pa sam ju bacio ispod 300w niello nekav panel sa ebaya našao i ove 4 osram led sijalice, nit je to šta majstorski napravljeno, nit za pohvalit, znači na brzinu sklopito, stalak ću napravit bolji sa još 4 sijalice pa to poredat bolje.. zasad onako kako je.. ali i ne igraju neku veliku ulogu biljke u ovom boxu.. bzw.. ova manja je creamatic, msm da sam popušio sretan paket sjemenki od RQS u vezi creamatica, i ona druga u mom dnevniku sva nikakva.. a i ova je bila skoro pa krepala.. vidjet cemo</p><p>[ATTACH]174059[/ATTACH]</p><p>za koji dan ću apdejtat i onaj svoj dnevnik..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 554340, member: 60337"] Puno posla, puno na terenu, jutros stigao iz Češke, pa sam malo "apgrejdo" sa "26"w & 2452lumen (4xosram led) uz niello 300w svoj "klinički" box, gdje mi završavaju biljke koje su skoro bile pa "krepale" ili su bolesne... ako se neko sjeća mog pitanja u vezi mušica u zemlji u temi za probleme, eh tada kada sam imao taj napad, znači u boxu je bila atmosfera mad maxa, pa sam uspio 2 biljke izvući sa nematodima, a ove 2 ostale frgave, grešku sam napravio, jer sam koristio prestaro đubrivo od žare/koprive koje je stojalo sigurno 1 plus godinu lol, kako god, na greškama se uči, 2 biljke spašene, jedna ostala sva nikakva pa sam ju bacio ispod 300w niello nekav panel sa ebaya našao i ove 4 osram led sijalice, nit je to šta majstorski napravljeno, nit za pohvalit, znači na brzinu sklopito, stalak ću napravit bolji sa još 4 sijalice pa to poredat bolje.. zasad onako kako je.. ali i ne igraju neku veliku ulogu biljke u ovom boxu.. bzw.. ova manja je creamatic, msm da sam popušio sretan paket sjemenki od RQS u vezi creamatica, i ona druga u mom dnevniku sva nikakva.. a i ova je bila skoro pa krepala.. vidjet cemo [ATTACH]174059[/ATTACH] za koji dan ću apdejtat i onaj svoj dnevnik.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom