Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="aceofspades" data-source="post: 530593" data-attributes="member: 55310"><p>60tak dana stara amnesia i 50tak dana star critical... amnesia je u tri dana prosmrdila ko luda otkad sam ih poceo hesi phosporom zaljevat, ocekujem i critical da ce bacit aromu kroz koji dan te je zenina zapovjed da cure moraju van iz stana jer je zadnji put s ww cela zgrada miomirisala...</p><p></p><p>biljoze bi isle na cjelodnevno osuncanu terasu, posto su dosad bile na 24/0 rezimu 120W full spectrum cob i sad prelaz na zunce, zanimaju me iskustva ostalih, <u>koliko ce mi to produzit cvjetanje (u boxu bi bile gotove za 30-40dana od danas) i dali mi se isplati stavit ih u pot sa vise zemlje, tipa da ih presadim il da ih ostavim u ovih 8-9 litara zemlje i šopat hesijem do kraja?</u></p><p></p><p>hedovi su na pol puta imaju dost volumena, prednost vani ce bit manja guzva neg u big toweru moci cu ih rasirit da se vise svjetla dobije ali ce bit bar 10 sati manje svjetla neg dosad...</p><p></p><p>ovako izgledaju sad prije premjestanja na terasu...</p><p></p><p>najvjerojatnije sam i u krivi thread ovo postao, najte mi zamerit</p><p></p><p>stay high...</p><p>[ATTACH=full]149139[/ATTACH] [ATTACH=full]149140[/ATTACH] [ATTACH=full]149141[/ATTACH] [ATTACH=full]149142[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aceofspades, post: 530593, member: 55310"] 60tak dana stara amnesia i 50tak dana star critical... amnesia je u tri dana prosmrdila ko luda otkad sam ih poceo hesi phosporom zaljevat, ocekujem i critical da ce bacit aromu kroz koji dan te je zenina zapovjed da cure moraju van iz stana jer je zadnji put s ww cela zgrada miomirisala... biljoze bi isle na cjelodnevno osuncanu terasu, posto su dosad bile na 24/0 rezimu 120W full spectrum cob i sad prelaz na zunce, zanimaju me iskustva ostalih, [U]koliko ce mi to produzit cvjetanje (u boxu bi bile gotove za 30-40dana od danas) i dali mi se isplati stavit ih u pot sa vise zemlje, tipa da ih presadim il da ih ostavim u ovih 8-9 litara zemlje i šopat hesijem do kraja?[/U] hedovi su na pol puta imaju dost volumena, prednost vani ce bit manja guzva neg u big toweru moci cu ih rasirit da se vise svjetla dobije ali ce bit bar 10 sati manje svjetla neg dosad... ovako izgledaju sad prije premjestanja na terasu... najvjerojatnije sam i u krivi thread ovo postao, najte mi zamerit stay high... [ATTACH=full]149139[/ATTACH] [ATTACH=full]149140[/ATTACH] [ATTACH=full]149141[/ATTACH] [ATTACH=full]149142[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom