Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blader" data-source="post: 402204" data-attributes="member: 42804"><p>Moj Northeren Light auto RQS- 8 tjedana cvjetanja. 10-15 smeđih trihoma. Moglo bi biti 50 g, šta je dobro s obzirom da je box 30*30*60 cm i još sam mogao i bolje postavit zarulje da bolje iskoristim prostor. Ali dobro je...</p><p></p><p>Sušenje u kutiji sa improviziranim prozračnim policama. Na slici se ne vidi ali sam na bočnim stranicama sa donje strane otvorio otvore 10 cm kvadratnih i na gornjoj strani stavio 2 mala 6 cm venta koja palim kad se digne vlaga vani iznad 70 jer sam skuzija da mi se taman sporo suši i miriše vrhunski. Samo da to uspijem polako sačuvati pa u tegle. Ovaj desno bočno gori je zatvoren. Tako da ventilatori taman izbacuju gori i vuku sa svaka strane. Jer ovih dana je palo 150 litara po metru. Box je slikan tek kad sam probavao kako će ići tako da je sad puno bolje raspoređeno i napravljeno. A ono u gornjem desnom u boxu je nešto drugo.</p><p></p><p>[ATTACH=full]44675[/ATTACH] [ATTACH=full]44676[/ATTACH] [ATTACH=full]44677[/ATTACH] [ATTACH=full]44678[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blader, post: 402204, member: 42804"] Moj Northeren Light auto RQS- 8 tjedana cvjetanja. 10-15 smeđih trihoma. Moglo bi biti 50 g, šta je dobro s obzirom da je box 30*30*60 cm i još sam mogao i bolje postavit zarulje da bolje iskoristim prostor. Ali dobro je... Sušenje u kutiji sa improviziranim prozračnim policama. Na slici se ne vidi ali sam na bočnim stranicama sa donje strane otvorio otvore 10 cm kvadratnih i na gornjoj strani stavio 2 mala 6 cm venta koja palim kad se digne vlaga vani iznad 70 jer sam skuzija da mi se taman sporo suši i miriše vrhunski. Samo da to uspijem polako sačuvati pa u tegle. Ovaj desno bočno gori je zatvoren. Tako da ventilatori taman izbacuju gori i vuku sa svaka strane. Jer ovih dana je palo 150 litara po metru. Box je slikan tek kad sam probavao kako će ići tako da je sad puno bolje raspoređeno i napravljeno. A ono u gornjem desnom u boxu je nešto drugo. [ATTACH=full]44675[/ATTACH] [ATTACH=full]44676[/ATTACH] [ATTACH=full]44677[/ATTACH] [ATTACH=full]44678[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom