Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="masan head" data-source="post: 399026" data-attributes="member: 27664"><p>pozdrav, imam pitanje. kako mogu spojiti ventilator na potenciometar? poslat cu par slika od zica ventilatora da mi se moze reci gdje se sta spaja. radi se o modelu vents vk 100 i prejak je i pregglasan, postoji mogucnost spajanja na univerzalni potenciometar ali moze li mi tko objasnit malo bolje kako to ide? radi se o tome da sam nakon godinu i po dana krenuo u nove pobjede, sve instalirao,sklopio, ubacio, i danas ujutro me probudila buka ventilatora. a isto tako ni buka nije toliki problem koliko je ventilator jak, skupi mi box po mojoj procjeni 30,40cm i tako ce mi za tjedan dana pocet biljke stiskat sto nije pozeljno. biljke su male jos pa imam oko tjedan dana fore da spojim potenciometar. ventilator vuce 250 m3/h a box je 80x80x160. molim pomoc jer stvar je vrlo ozbiljna, a ako mi netko odgovori brzo vec danas idem u trgovinu po potenciometar. unaprijed hvala!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="masan head, post: 399026, member: 27664"] pozdrav, imam pitanje. kako mogu spojiti ventilator na potenciometar? poslat cu par slika od zica ventilatora da mi se moze reci gdje se sta spaja. radi se o modelu vents vk 100 i prejak je i pregglasan, postoji mogucnost spajanja na univerzalni potenciometar ali moze li mi tko objasnit malo bolje kako to ide? radi se o tome da sam nakon godinu i po dana krenuo u nove pobjede, sve instalirao,sklopio, ubacio, i danas ujutro me probudila buka ventilatora. a isto tako ni buka nije toliki problem koliko je ventilator jak, skupi mi box po mojoj procjeni 30,40cm i tako ce mi za tjedan dana pocet biljke stiskat sto nije pozeljno. biljke su male jos pa imam oko tjedan dana fore da spojim potenciometar. ventilator vuce 250 m3/h a box je 80x80x160. molim pomoc jer stvar je vrlo ozbiljna, a ako mi netko odgovori brzo vec danas idem u trgovinu po potenciometar. unaprijed hvala! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom