Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Seth_Rogen" data-source="post: 381204" data-attributes="member: 39816"><p>[USER=41709]@Mad Rabbit[/USER]</p><p>...ma jooj sramota me uopče reći o čem se radi. To je ona biljka od par stranica unazad što je bila u tegli od marga i vapila za presađivanjem... znam znam, glup je izgovor ali jednostavno nisam stigo. Ali do petka če bit presađena i dat joj par dana da se oporavi od stresa pa prebacit na 12-12. A što se svjetla tiče to je kombinacija prozora i boksa. Na prozoru bude od svitanja do jedno 4-5 popodne kad dođem s posla, s tim da na prozoru ima možda 3-4 sata direktnog sunca. Onda ju oko 5 prebacim u box sa 70w hps-a i otvorenim vratima gdje bude do 10 navečer. Kažem ovaj grow zbilja nisam planiro jer nisam rješio još sto posto ventilaciju da mogu ubacit jaču lampu,pa se sad ovako krpam da se izgura</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seth_Rogen, post: 381204, member: 39816"] [USER=41709]@Mad Rabbit[/USER] ...ma jooj sramota me uopče reći o čem se radi. To je ona biljka od par stranica unazad što je bila u tegli od marga i vapila za presađivanjem... znam znam, glup je izgovor ali jednostavno nisam stigo. Ali do petka če bit presađena i dat joj par dana da se oporavi od stresa pa prebacit na 12-12. A što se svjetla tiče to je kombinacija prozora i boksa. Na prozoru bude od svitanja do jedno 4-5 popodne kad dođem s posla, s tim da na prozoru ima možda 3-4 sata direktnog sunca. Onda ju oko 5 prebacim u box sa 70w hps-a i otvorenim vratima gdje bude do 10 navečer. Kažem ovaj grow zbilja nisam planiro jer nisam rješio još sto posto ventilaciju da mogu ubacit jaču lampu,pa se sad ovako krpam da se izgura [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom