Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420_DUDE" data-source="post: 355214" data-attributes="member: 36791"><p>Evo i da ja pokažem svoje curke...stare su mjesec dana(od kad sam stavio bobe u zemlju)...</p><p>3x blue cheese DINAFEM</p><p>3x critical 2.0+ DINAFEN</p><p>2x northern light PYRAMID SEEDS</p><p></p><p>Box je 120x120x200</p><p>hps 600+ cool tuba 125/480, nju hladi aksijalni vent od 150mm</p><p>upuh je aksijalni vent od 125mm+ pasivni upusi</p><p>ispuh je 350m3 na filteru od 425m3</p><p>Oscilirajuci je unutra da curke mogu plesat i to je to..</p><p>temp se kreće oko 27.6℃ do 29.9℃ vlaga je sada od 46-65%,prva 3 tjedna je bila 60-87%</p><p>Zemlja je light mix+ 30%kokosa i glinske kuglice na dnu posuda koje su 16 i 18 l i još jedan Root pouch od 16l za probu da vidim kakav je.</p><p></p><p>Problema nekih nisam imao ( osim što bi volio da je temp bliže 27 nego 29) ali nisam imao ph metar do sada pa je to imalo mali učinak na cure,ali sad ću to riješit jer sam ga kupio..</p><p>[ATTACH=full]15487[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420_DUDE, post: 355214, member: 36791"] Evo i da ja pokažem svoje curke...stare su mjesec dana(od kad sam stavio bobe u zemlju)... 3x blue cheese DINAFEM 3x critical 2.0+ DINAFEN 2x northern light PYRAMID SEEDS Box je 120x120x200 hps 600+ cool tuba 125/480, nju hladi aksijalni vent od 150mm upuh je aksijalni vent od 125mm+ pasivni upusi ispuh je 350m3 na filteru od 425m3 Oscilirajuci je unutra da curke mogu plesat i to je to.. temp se kreće oko 27.6℃ do 29.9℃ vlaga je sada od 46-65%,prva 3 tjedna je bila 60-87% Zemlja je light mix+ 30%kokosa i glinske kuglice na dnu posuda koje su 16 i 18 l i još jedan Root pouch od 16l za probu da vidim kakav je. Problema nekih nisam imao ( osim što bi volio da je temp bliže 27 nego 29) ali nisam imao ph metar do sada pa je to imalo mali učinak na cure,ali sad ću to riješit jer sam ga kupio.. [ATTACH=full]15487[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom