Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Flash944" data-source="post: 344367" data-attributes="member: 43058"><p>[ATTACH=full]10491[/ATTACH]</p><p></p><p>Završen grow, radi se o Dance World od RQS, počela je na MH 150w, pa Hps 150, da bi završio sa LEDom 130W, zemlja je Klasman Stack Medium, gnojivo Guano Kalong, kompletno, uglavnom biljka je ispala dobro sa lijepim budovima, ali na pušenju je vrlo slaba, skoro da i nema efekta. To je medical strain sa visokim Cbd-0m, THC bi trebao biti oko 12%, a kako ne volim pre jake strainove, ideja je bila da bude laganica, ali ne ovako..</p><p>Zanima me dali sam nešto profulao ili je to jednostavno tako?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Flash944, post: 344367, member: 43058"] [ATTACH=full]10491[/ATTACH] Završen grow, radi se o Dance World od RQS, počela je na MH 150w, pa Hps 150, da bi završio sa LEDom 130W, zemlja je Klasman Stack Medium, gnojivo Guano Kalong, kompletno, uglavnom biljka je ispala dobro sa lijepim budovima, ali na pušenju je vrlo slaba, skoro da i nema efekta. To je medical strain sa visokim Cbd-0m, THC bi trebao biti oko 12%, a kako ne volim pre jake strainove, ideja je bila da bude laganica, ali ne ovako.. Zanima me dali sam nešto profulao ili je to jednostavno tako? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom