Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zlavjestica" data-source="post: 238601" data-attributes="member: 28551"><p>Andrija..kod mene je od 3 sjemenke izashao 1 pheno..ok..jedna se nestositno razlikovala alimislim da nije bilo pitanje phenotipa vech uzgojnog oblika ( jer ta jedina nije bila nimalo trenirana )</p><p>evo jucer mi se nikako nije dalo pokrenuti.zato sada upravo pravim ulje...ams je prvi otishao pod nozh...ostavila sam dolovno 3 vrha..cisto da probam kakva je za pushiti..mislim ju curati jer..ako se neshtomozhe ocjeniti pozitivnom ocjenom kod ovog ams-a..to je miris..ugodan miris bijele kave..+vrhichi chak i izgledaju simpatichno sa tim crveno cigla dlachicama na konkretnoj zelenoj podlozi...</p><p></p><p>special kush je vrlo dobar za ulje i/ili hash..najmasnija sorta ovog growa ..+ vrlo solidan urod ( od 2 biljke cca 140-150gr suhog i otrimanog )</p><p></p><p>btw. uzgajane su pod 600w.dakle...nije da im je falilo "sunca"...ma.uostalom..ostale sorte su najbolji pokazatelj koliko je ams podbacio..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlavjestica, post: 238601, member: 28551"] Andrija..kod mene je od 3 sjemenke izashao 1 pheno..ok..jedna se nestositno razlikovala alimislim da nije bilo pitanje phenotipa vech uzgojnog oblika ( jer ta jedina nije bila nimalo trenirana ) evo jucer mi se nikako nije dalo pokrenuti.zato sada upravo pravim ulje...ams je prvi otishao pod nozh...ostavila sam dolovno 3 vrha..cisto da probam kakva je za pushiti..mislim ju curati jer..ako se neshtomozhe ocjeniti pozitivnom ocjenom kod ovog ams-a..to je miris..ugodan miris bijele kave..+vrhichi chak i izgledaju simpatichno sa tim crveno cigla dlachicama na konkretnoj zelenoj podlozi... special kush je vrlo dobar za ulje i/ili hash..najmasnija sorta ovog growa ..+ vrlo solidan urod ( od 2 biljke cca 140-150gr suhog i otrimanog ) btw. uzgajane su pod 600w.dakle...nije da im je falilo "sunca"...ma.uostalom..ostale sorte su najbolji pokazatelj koliko je ams podbacio.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom