Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="zlavjestica" data-source="post: 238334" data-attributes="member: 28551"><p>SVE!!!!!!!</p><p></p><p>pochet cu od pochetka.</p><p>klijanje-od 4posijanih , 3 su proklijale.</p><p>rast&razvoj - slabe biljke i do 70% manje-sitnije-slabije od ostalih sorti iz growa</p><p>cvjetanje - 2 su pochele davati mushke cvjetove tj pochele hermiti...i to aaapsolutno nichim izazvane!!!..ok..na jednoj je bilo svega par komada i to sam poskidala...na drugoj je bilo malo vishe mushkih cvjetova i skidala sam ih u periodu od cca 14-16dana...nakon toga su prestale bacati mushke cvjetove...tj. na kraju-kod trimanja sam skuzhila da je ova na kojoj je bilo vishe mushkih cvjetova ,ochito nastavila ( ne znam u kojem periodu jer sam ih prestala kontrolirati cca tedan dana nakon shto sam poskidala zadnjemushke cvjetove ) bacati "banane" ali..ti mushki cvjetovi tj. "banane" nisu dozrijevali.vec sam ih nashla sasushene i ne potpuno razvijene,dok sam trrimala.</p><p>urod..e pazi ovo..od 3 biljke A.M.S. sam dobila cca 75gr suhog/otrimanog...a od 1 biljke cream caramela sam dobila cca 80gr suhog/potrimanog...mislim da sam sve time rekla.</p><p>osobno joshnisam probala kakva je za pushiti...danas radim ulje od par sorti...paa..budem vidjela hochu li kompletan ams ubaciti u ulje ili, budem pustila 15tak gr.da se cura..</p><p></p><p>taj shugavi A.M.S. me koshtao zhivaca i cca 150grama uroda...jer...da sam stavila 3 kom. bilo koje druge sorte ..imala bi najmanje 130-150 gr. vishe suhog i potrimanog.</p><p>prvoklasno sranje!!!!!</p><p></p><p>btw. a mislim da je bilo i vishe cream caramela.smao shto sam ja vagala nakon shto sam vech podijelila cream caramela , critical jacka i special kusha....pa ne mogu 100% sigurno znati koliko je bio urod tih 3 strainova.</p><p>a A.MS. nisam nikome ni davala..iako kazu da se poklonjenom konju ne gleda u zube....toliko mi se zgadila ta sorta da nisam nikome ni poloniti zheljela...eto..greenhouse shit</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zlavjestica, post: 238334, member: 28551"] SVE!!!!!!! pochet cu od pochetka. klijanje-od 4posijanih , 3 su proklijale. rast&razvoj - slabe biljke i do 70% manje-sitnije-slabije od ostalih sorti iz growa cvjetanje - 2 su pochele davati mushke cvjetove tj pochele hermiti...i to aaapsolutno nichim izazvane!!!..ok..na jednoj je bilo svega par komada i to sam poskidala...na drugoj je bilo malo vishe mushkih cvjetova i skidala sam ih u periodu od cca 14-16dana...nakon toga su prestale bacati mushke cvjetove...tj. na kraju-kod trimanja sam skuzhila da je ova na kojoj je bilo vishe mushkih cvjetova ,ochito nastavila ( ne znam u kojem periodu jer sam ih prestala kontrolirati cca tedan dana nakon shto sam poskidala zadnjemushke cvjetove ) bacati "banane" ali..ti mushki cvjetovi tj. "banane" nisu dozrijevali.vec sam ih nashla sasushene i ne potpuno razvijene,dok sam trrimala. urod..e pazi ovo..od 3 biljke A.M.S. sam dobila cca 75gr suhog/otrimanog...a od 1 biljke cream caramela sam dobila cca 80gr suhog/potrimanog...mislim da sam sve time rekla. osobno joshnisam probala kakva je za pushiti...danas radim ulje od par sorti...paa..budem vidjela hochu li kompletan ams ubaciti u ulje ili, budem pustila 15tak gr.da se cura.. taj shugavi A.M.S. me koshtao zhivaca i cca 150grama uroda...jer...da sam stavila 3 kom. bilo koje druge sorte ..imala bi najmanje 130-150 gr. vishe suhog i potrimanog. prvoklasno sranje!!!!! btw. a mislim da je bilo i vishe cream caramela.smao shto sam ja vagala nakon shto sam vech podijelila cream caramela , critical jacka i special kusha....pa ne mogu 100% sigurno znati koliko je bio urod tih 3 strainova. a A.MS. nisam nikome ni davala..iako kazu da se poklonjenom konju ne gleda u zube....toliko mi se zgadila ta sorta da nisam nikome ni poloniti zheljela...eto..greenhouse shit [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom