Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="weedoye" data-source="post: 232842" data-attributes="member: 3926"><p>Prva 2 growa su prosla bez problema na pocetku sam imao nesto braon na par listova kao i sad</p><p>al ovo mi se nije desavalo. Fora sto se ona prvi put smorila kad je zemlja bila suva, mozda sam se zaebo</p><p>da sam stavio malo vise stiropora posto malo vode treba da se zalije a ostecenja ne znam dal je imala al je izasla u fikusu</p><p>posto sam je istreso al normalno je rasla. Reko da sacekam da se osusi zemlja pa stavim h202 al ako mislis</p><p>da ce i sad imati efekta ocu. Da joj smeta zemlja pa i prav 2 BB, i evo sad WW i JET bi pokazali nesto tako,</p><p>JET je u istom pc boksu ko i BB. Pognojio sam jednom sa pola doze plantele posto je pocela da pokazuje,</p><p>nedostatak N ali se na jos 2 fan lista zutenje nastavilo, mozda je trazila jos uglavnom nije pregnojena,</p><p>Slavol je iso uvek punu dozu...</p><p>da BB je iz GHS...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="weedoye, post: 232842, member: 3926"] Prva 2 growa su prosla bez problema na pocetku sam imao nesto braon na par listova kao i sad al ovo mi se nije desavalo. Fora sto se ona prvi put smorila kad je zemlja bila suva, mozda sam se zaebo da sam stavio malo vise stiropora posto malo vode treba da se zalije a ostecenja ne znam dal je imala al je izasla u fikusu posto sam je istreso al normalno je rasla. Reko da sacekam da se osusi zemlja pa stavim h202 al ako mislis da ce i sad imati efekta ocu. Da joj smeta zemlja pa i prav 2 BB, i evo sad WW i JET bi pokazali nesto tako, JET je u istom pc boksu ko i BB. Pognojio sam jednom sa pola doze plantele posto je pocela da pokazuje, nedostatak N ali se na jos 2 fan lista zutenje nastavilo, mozda je trazila jos uglavnom nije pregnojena, Slavol je iso uvek punu dozu... da BB je iz GHS... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*
Bottom