Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Divljanje osjetno, stem vidljivo udebljan. Imamo u naredna 2 tjedna jos malo jace doze vege, tada nekad cu pustiti svjetlo na 100%, trenutno je na 75%.
Popravak LST-a, razvlacenje i oslobadjanje vrhova koji su bili sakriveni ispod listova.
Po preporuci, full doza 2ml PowerZyme + 1ml prevencija CalMag. Popila tri litra vode. Runoff sve manji. Dizem od narednog zalijevanja.
Pocela bjezati iz boxa, pa je tjeram unutra
Jedan ili dva burna - ostale kapljice na listovima, pa svjetlo spalilo. Ostalo je sve okej Za prvi puta zadovoljan do ovog momenta.
Navikao učit na svojim greškama pa tako ćemo i ovaj put da zaokružim godinu sa auto sjemenkama na način kako samo ja znam og punch & sweet sensation,htio ih topirat 8.dan al dobro da nisam pošto je bizzzo topirao 9.dan topirane u nedjelju,danas im 17.dan panel na maxu od prvog dana 270W na 50cm homemade osram,potovi 20l i 2 venta sa skinutom zaštitom
Wedding Crasher - 50. dan / 25. od switcha
Slike od zadnja tri dana - podivljalaaa
Potjerat će me po šator
Za prvu ruku je dobila malo po kostima (zadnja slika isprike za hps )
@sone1 Da znas da si i u pravu
Od kad sam pročitao tvoj odgovor po glavi mi se stalno motalo da ju moram isavijati jos jednom bolje
Bit će to zvijer od biljke,jedva čekam da vidim cvijetove u punom sjaju
Poslije topiranja je izgledala ovako
A dan poslije presađivanja izgleda ovako
Jbg, zemlja nije stigla još uvjek, previše sam čekao pa je počela negodovat. Presadio sam je u prošlogodišnju zemlju zaraženu gnatovima, jbg, bilo je moranje, premala je za starost, 35 dana. Nasut zemlje do vrha kad dođe, prije šaltanja na 12/12. Sad ide borba s gnatovima
Nazalost, novi tent je jos uvijek u tranzitu, lokalna kompanija je prebukirana tako da ocekujemo prinovu naredni tjedan tek... jbg.
Ok, idemo... Do sada vec ustaljeni, skoro pa vojnicki rezim za curu
Razlistavanje, prozracivanje od stema do vrhova, zatezanje i ispravka LST-a, nivelisanje svih vrhova na istu visinu (koliko toliko jel).
Povecana litraza za 1.5 litar, popila 4.5l, runoff se vratio staroj slavi, svaki treci dan modus joj odgovara. Dobila: CalMag 1ml prevencija, 1 kap SuperVit, 2.5ml TNT, 2.5ml Root, PowerZyme full doza 2ml.
Po tablici za automatike sto se tice HESI Soila ulazimo u W5 kada bih prije Pre-Flowera (iako smo tu vec) trebao dati jos naredni tjedan:
TNT 2.5ml, 1 kap SuperVit, PowerZyme 2ml, onda voda, i naredno gnojenje nakon toga uci u Pre-Flower fazu sa Bloomom, Rootom, SuperVitom, PowerZymeom i Boostom i kasnije nastaviti sa Flower fazom sa Bloomom, Phosphorusom, SuperVitom, PowerZyme-om do flusha.
Svjetlo dignuto na 100% i nivelisano od vrhova 40cm, po preporuci proizvodjaca. Pratim situaciju narednih sati i spustam na 75% ukoliko bude problema sa burnovima.
Popunjeno i razvuceno koliko mi je 60x60 dozvolio - znam da ima jos prostora ali pokusavam joj dati sto vise zraka i prostora. Vlaga okej, zrak okej, temperature ok, nametnici nula poena, prisutno par burnova od prethodnih puta kada sam kretenski ostavio svjetlo blize nego treba.
Jedino sto bih unaprijedio je mijesanje zraka, ovaj vent i ovaj mali USB mi mijesaju konkretno jednu stranu, a jako malo dopire do druge strane, pokusavam skontati sta cu i kako cu tu da uradim.... stubni ili jos jedan USB sa kontra strane, ili jos jedan ovaj mali... ili sve
Izvinjavam se na ovolikom detaljisanju, ali radi svojih licnih obaveza nisam u mogucnosti ici sa dnevnikom, pa koristim ovaj thread na ovaj nacin, nadam se da je ok.
Ja sam uvek imao gnatove evo prvi grow da mi se ni jedan pojavio nije. Misterija je to zasto li su nestali.. hehe.. nisam ni zuti papir metno za prevenciju cak..
Palo mi napamet da sam mozda na krivom mjestu. Je indoor ali je na prozoru. spada li to pod outdoor onda?
kako god... ide polagano.
Jednom tjednom+- ju zalijem domacim bakterijama. Raznih metoda.
-LAB iliti lactic acid bacterija uzgojena rizom i mlijekom
-JADAM JMS (Jadam microorganism Solution) to je saka zemlje sa kuganim krumpirom u vodi da se namnoze.
-i treca metoda bokasni nacin fermentacije komposta, po zalijem malo sa onim sto iscuri sa dna kante.
I svaku bubicu koju zgnjecim bazim nutra. moljci, komarci i par muha je vec dobila.
Dva puta je spricana meem uljem radi preventive.
Tokom ovog tjedna cu napravit bloom gnojivo od 1 cjele banane i hranit samo time i mozda koj put caj od glisnjaka
Recept je jednostavan. zblendat bananu, dodat LAB bakterije i melasu. i nakon 2 tjedan je spremno. samo cekam starog s vikse da nonese kisnicu da ne poristim kloriranu vodu.
Bit ce u stanu dok na pocne mirisa. onda u na viksu u hladnocu dok ne poplavi