Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stresskiller CBD Auto by RQS
20 i kusur dana. Preflower karakteristican za taj period. Po HESI tablici za automatike jos 2 tjedna ishrane za vegetativnu fazu, ali vidjecemo... polako.
Sada sa sigurnoscu mogu reci da je jako lijepo prihvatila Florahum, a u biti mozda je i do straina. Sad zasad nemam nikakvih problema, nadam se da ce tako i ostati.
Nametnika nema, temperatura uredu, vlaga uredu, mijesanje zraka uredu.
Da pohvalim @Bizzzo DIY CO2 Tutorial i da se usput zahvalim jer stvarno je razlika osjetna. Ko nema mogucnost da kupi gotov proizvod, i ovo radi posao fan-ta-sti-čno!
Danas po rasporedu je bila papica: TNT 1.5ml, Supervit 1 kap, PowerZyme 0.5ml, CalMag prevencija 1ml.
Listovi do kojih ne dopire svjetlost dole skinuti, glavni stem se jako lijepo udebljao, razlistavanje i zatezanje LST-a te rasporedjivanje grana i listova radi svjetlosti i tjeranje prema rubu pota.
Prijasnjim zatezanjem i LST-om pokazalo se jos dodatnih vrhova. Sve skupa jako lijepo izgleda.
Ne zelim da ureknem, ali bas sam zadovoljan Hvala forumskom dobrom ljudstvu sa dobrim namjerama sto me ispratio do ovog momenta, idemo dalje
EDIT: Hvala Ven @Vutra Samotnjak za savjet da se posadi blize rubu, štima super!
Primjetio sam na par mjesta da se stavlja trećina/pola doze Zyme..
Zyme uvijek ide puna doza bez obzira auto ili photo,1,5-2ml /l...puna doza je potrebna da napravi posao,jedanput ili 2 puta tjedno!
Fino si ju razvukao