Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prva sedmica blooma-pokaziva svetle izdanke..još malo do pistila 3.NL,SSensiseeds-fe.-zdravo v cvat ulazu..
Stojte mi dobro!
peace by Lovetogrow
&stay high folks
11.ti dan cvjetanja (30.veg)
Gorilla Glue,Monster Profit,Zkittlez
Temperatura ide i do 35 ovih dana u boxu,ali ventilatori rade svoje,čini mi se da im paše skroz (zemlja se suši jako brzo i jedu kao lude!)
Par slika pri paljenju HPS-a
Jack Herer Green house seeds, oko 20 dana cvetanja, 60x60,120w e27, poth, samo bio bizz bloom svaka 2-3 dana 6ml na 2l vode iz cesme, temp 25/20, RH 50/60. Hvala za sve
Blueberry fem, dutch passion. 42 dana punog cvata,ubačena i puna doza green sensationa,zadnji put dobila samo pola tj prvi put.. Ide to fino za sad,još nekih tri tjedna bi moglo biti dosta ili čak 4 max!! No vrijeme bude pokazalo tako da.. budite mi dobri i sooo madafakin high
Nakon šta mi je kurirska služba dostavila 2 paketa na dvi odvojene adrese??!!!???? i popodnevnog slaganja legića (uf kad se sjetim) šinjorina je dobila stalni dom ^^
box 1 wedding cake i critikal kush (barny farm)
box 2 -gorila zgittles (barny) i critikal mass (bulk) ulaze u cvijetanje lagano, na 25cm od lumateka (80%) pustio sam ih da se strecaju u lampu,zasad se nebune nista al morat cemo podigniti na 30 pa neka opet raste u njega.