Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prvi dan života Za sada 9 od 10
Sjemenke pronađene 3 u auto bombi, 3 sjemenke iz dvije biljke super lemon haze
3 iz red hot cookies, i jedna pronađena u kings juicu vjerujem da ih je sve oprasio red hot cookies hermić u proslom growu ili hulkberry također hermić iz istog growa
Green crack punch & Sensi skunk (probna tura sa sporootpuštajučim gnojivom) Green crack punch ima neku crno-crvenu boju,a kamera baca totalno drugu boju.....
Sensi
GCP
Na vodi več 10ak dana i idu dolje za tjedan dana
49. dan života, 19. dan na 12/12, od sutra računam početak cvetanja.
Edit: @Mad Rabbit
Pojava pistila, u mojoj viziji, ne znači početak cvetanja. Tek kad se formira "čičak", počinjem da brojim. U krajnjem slučaju, tu su dani života, flipa i cvetanja pa kako kome odgovara
Edit edita:
Počelo je, počelo ali... lakše mi je računati od ponedeljka nego od sredine nedelje
@Sjaj očiju veliš od sutra računaš cvjetanje a ona cvate vec nekoliko dana??!!
Ma znam bro kak to ko gleda al po meni ja bi cvjetanje već računao jasno se vide tučci na špicevima tako da..
Gospod Bad Rabbit. @Sjaj očiju isprike na uletu. ZNaci moram napisati ovdje. Od komercijalne prodaje sjemenki me glava boli vec. Kaze, 54 DANA CVJETANJA EKSTRA BRZI HIBRID OVAKI NAKI. Ljudi moji, gleda se mikroskop. Okvir je sto pise na pakiranju od sjemenki te ono sto pise na webu proizvodjaca. Kod mene osobno ide od kad je 12/12 i racunanje. Kod sjajnog ovako kako vidis. Kod @beštija nesto drugo. Tako da cemu cudjenje? Svasta.
Osto na jednoj curi,regular naravno. Stara je 49-50 dana. 11 dana na 12/12 . u 14l zemlje.
rastegnuta koliko je islo kad vec uživa sama u boxu. przi se trenutno na 240w . 200w 2700k i 40w 4500k
47 Dan vege. Od postavljanja sjemenke u PotgrondH.
Još ćemo.
18/6, 300W LED e27
Savijanović
0,5× na kameri
A i preflower je već tu, na 18/6.
Liberty Haze (Barneys Farm)
Cafe Racer (Blimburn seeds) 1. biljka ima preflower čak i na sporednim granama.
Cafe Racer biljka 2. prati, nema dlačica ali ima svega ostalog.
Gorila će polako, još automat. Dobro.
Eto ljudovi to je to.
Uspješno i kvalitetno svima!