Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pocinjemo s pumpanjem. Iako su do prije par dana bile u 150x90, snasle su se i u 150x150, nije krcat, ali bit ce hedovine dosta vise nego da su ostale tamo. Tako da je ipak bila dobra odluka oko prebacivanja.
Zadnji dan drugog tjedna cvata, 54 dana ukupne starosti.
Lijepi pozdrav meni jedinom i najboljem wutra forumu Kolegice i kolege Ovo je moj box 80x80 4 biljke. Afghan Skank praktički od početka na 12/12.Primjetio sam par bananica sad na nj.Počele su cvjetat otprilike 08-08.2021. S obzirom da ne vidim box po 5-6 dana ja sam zadovoljan jer bit će nešto fino . Super Lemon Haze deformirana naprijed lijevo, ali bit će nešto jako mirisni vrščića... Wedding Cacce spaljena od starta ali još se drži desno otraga.Franco, s Lemon Cheze,otraga lijevo vjerovatno će imat najtvrde vrhove. Ima nešto mutnih trihoma i dalje idu na vodu 7 do 14 dana... oko sokolovo U vege fazi sam sipao neopitroid zbog nekih sitnih mušica a tripse sam valjda unio sa biljkom iz autdor
@Hammer 2 +5 bombi Nisam siguran ali mislim da imas nezeljene goste na biljkama. Djeluje ko invazija tripsa, ali ne vidim jos stetu nego samo njih ako nije nes drugo po njima.
Čudovište iz ormara Barneys Critical Kush Auto - 65. dan od sjemenke i 40. dan cvjetanja.
Sutra posljednja večera pa onda voda do kraja (i jednom melasa).
Jack Herer, 50 dana cvjetanja i otisao pod noz,mogla je i malo duze al vec je cijela pozutila i nije mi se vise dalo cekat jer grow traje od 1.6. tako da treba u nove pobjede.Nemogu rec da sam nezadovoljan jer je prezivila cjelo ljeto i temp od 35c, bila je eksperiment jer nikad nisam radio dugu vegataciju.Budovi su tvrdi kako i trebaju bit ali ima i par bananica na svakom vrhu.Na slici su glavni budovi ostatak nisam otrimao jos.
2x NL auto RQS i Cookies auto Dinafem, ispod QBa lm301b trenutno oko 75w ici cu na 3 panela max 360w ovo mi je prvi grow sa "profesionalnim" gnojivom (Mills) dosta mi plantele uvijek prečeram sa nečim... LP ekipa
Jesi gnojio cime? desna NL izgleda malo pecnuto. Bas su kupusi i mole za LSTom hahah
Nego, zanima me koliko su stare? Njihov NL auto vegetira cca 5 tjedana. U vege racunam i preflower u kojem su tebi sada je li
Thx. krenuo sam prema tablici, stare su oko 3 tjedna i nema preflower još, dva puta su dobile klopu za vege (light feeding lvl, ima 3 ) bude neki trening pao kasnije malo, Pecnuto na dva lista, neznam zašto moguće zbog potgronda
U ovom par litarskom potu (mislim 4l) na klijanju Auto Critical, koji pusta pistile u 20-tom danu, brza mala biljka - ovaj put ide kao peta biljka u boksu, eksperiment, samo glavna grana bez sporednih, main cola.
Auto lemon seedsman 7 dan cvijeta. Od svih do sada u mojoj skromnoj karijeri definitivno najdraža biljka. Nadam se privesti kraju je onako kako ide do sad.