Ma hebat ga sad.Moro sam da stavim foliju u ove od 9l jer im je manji precnik i dosta curi sa strana.U vece i nemam bas taj problem da puno curi.@The Krle ,onda to nije više airpot..
Istu sam situaciju imao i ja u airpotu 15l,zalijevanje je katastrofalno.. zato sam si uzeo novu četvrtastu iz hempatie 14l pa ću vidjet razliku!!
Ma ovo su malo glupo napravili kod airpota , sto su skoro do samog vrha pota rupe.Bolje bi bilo da su do pola pota rupe.I ja imam taj probelm ako se zemlja malo stvrdne odma curi na sve strane ,a da ne pricam o zaljevanju uz rub to je nemoguca misija.
SretnoLjevo Auto Ultimate - Dutch Passion, Serdina gore Auto Mazzar Kush xxl, Sredina dolje Auto Gorilla Glue#4, Desno Auto Fat Blueberry (Sve Linda Seeds).
Do sada full light hrana (1-2ml/L TnT), Root, SV i Pzyme svako zaljevanje bez hrane. Danas im je 26. dan od nicanja. Svjetlo enfun paneli 120w x3, cca 150w na 80cm.
Vise informacija u dnevniku: AutoFlowers with EnFun 120w LM301B x3 | SC DR 150x90x200 | Hesi | LST Only | By FatOne
Oce li popuniti prostor?
Pogledajte prilog 413187
Samo napredLjevo Auto Ultimate - Dutch Passion, Serdina gore Auto Mazzar Kush xxl, Sredina dolje Auto Gorilla Glue#4, Desno Auto Fat Blueberry (Sve Linda Seeds).
Do sada full light hrana (1-2ml/L TnT), Root, SV i Pzyme svako zaljevanje bez hrane. Danas im je 26. dan od nicanja. Svjetlo enfun paneli 120w x3, cca 150w na 80cm.
Vise informacija u dnevniku: AutoFlowers with EnFun 120w LM301B x3 | SC DR 150x90x200 | Hesi | LST Only | By FatOne
Oce li popuniti prostor?
Pogledajte prilog 413187
Sad tek čitam ovo. Drugovi, uzmete 3 deci vode. Pa nakijete. Pa slijedećoj. Pa tako u krug. Druga stvar, nakon prvog zaljevanja dok su jos male se napravi mali pad od unutra prema stabljici. To možeš I sada. Poanta je prvu litru ili koliko vec. Ako napraviš ovako kako sam rekao, plus daš malo na rate prije nego zalijes, ne pusta ništa nigdje.Zbog vode koja izlazi na vrhu dok zalivam.