Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stavljena turbina F100 170m3/h i filter 100x250 160m3/h. Stavljen vent sa stipaljkom, a valjao bi mi jos jedan takav uskoro. Vent VKO 125 sam izvadio iz CT i namestion da mi turbina radi taj posao, nema buke, prosto nevrerovatno CT sam podigao koliko god mogu, nema vise gde.
Prosli put dobila vodu 14l, danas punu dozu Bloom i Micro 14l.
Temperatura 22c min - 27c max, vlaga 50%-80%
Sve ok, bez problema
Pocela je da se oseca lagano, lepi za prste, sija na sve strane
Automatici: OG 18 dan, Jackovi 15-16 dan
Prosli put dobili vodu po 2l, juce punu dozu Bloom i Micro 2l
Temperatura 25c min - 30c max, vlaga 40%-70%
Jackovi kao da sporije napreduju u formiranju hedova.
Cropao sam OG pre 6 dana, i privezao grane za pot.
Danas Jack Hereru u sredini savio vrh i privezao za pot.
U principu sve ide normalno, nema problema za sada. pu pu pu
DROGAN
Druze pripazi na vrucinu sa automatima..malo su nakostrijesene.A sto se scroga tice..nisam siguran dali lupa lampa po najvisem liscu..ono kao da su malo svijetliji.Vidi...sve je super samo pripazi na vrucinu,stavi jos koji vent,a i dani ce hladniji pa ce odmah biti bolje
Evo slike...
Bio sam nesto namestao i spustio CT posto mi je smetao, zaboravim da ga podignem i ostao je na nekih 10-15cm od tih vrhova pa su zato i svetliji. Ali Problem solved, dignut CT max.
50dan,vec 7 dana na 12/12, shiva pocela cvjetati. sad je 3.dan dok mobycu jos cekamo, box pun morao sam supercropat najvislje grane od moby i jos budem.ide, pomalo valjda ce sad krenut