Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo kod mene u mom"veselom kutku"ponovo nova ekipa!
nemogu više spavat,a da mi neš ne zuji !!evo sl. 2ije veče su w.w. od wos,a druge 2-ije 1.anestesija p.s.,i 2 shiva sk.!!
Edit:
Biljka druga,koju sam cekao ovih dana je pokazala spol. Cura je i ona. 2 od 2
Imam ovih dana opak zadatak,kako zadrzati temperaturu u granicama normale.
Ko' za vraga,odapela mi sinoc mjerna stanica. Pokazuje da je u boxu -50 C
Dalje idemo po osjecaju.
Vanjska temperatura zadnjih dana zakucava do 40 C.
U prici sa Stipetom,...sinoc sam ubacio dodatne ventilatore ispod krosnje jer su ostale bez puno lisca odozdola.
Jednostavno vene i otpada a i ja skidam dosta. Samo ga dotaknem ili blago povocem... otpada. Vlaga je sada 60% a kad je kenilo opadanje bila je 50%.
Jos sam dodatno postucao sve malo koje je sada poiskakalo. Jedan fini lolypop.
Nadam se da cu malo zaustaviti zaparu u boxu.
Upuh je pasivan,plan ja da ubacim dodatni vent jer ovaj podtlak nije dovoljan zadnje vrijeme.
Gnojivo plantella cvet, pa sinoc 2-gi puta voda.
Svaki 2-3 dana 3-4 litre.
Ona sitna bica tretiram SMC-om. Lisce izgleda ok. Nisam provjeravao mikroskopom. Neda mi se
Uglavnom ... borba
instalirano 5 ventilatora u box
kad meni padne mrak na oči,njima se pali
dobijaju ondak friški zrak izvana malim ventilatorom, BB baca van nazad prirodi višak
i 3 rokaju na najače,unutra
Hebiga Ven..ali biljke su odlicne.Ja imam tri venta na stipaljku i jedan od 50w..Pasti ce vrucine..dan,dva..
Ovako i meni donji listovi..pokoji,ne puno..pozute i otpadnu.Kad sam stavio vent ispod krosnje samo je pogorsavalo situaciju tj.brze je susilo lisce..
Ali sve u svemu...zadovoljan sa obzirom na ljeto i temp
Prebaci na režim bliže 12/12 ako ne i na 12/12 pa promatraj reakciju...
Pokušaj naći idealnu sredinu u smislu svj. režima ako pokazuje takve simptome...
tj sumnjaš da mu taj režim ne odg..
ovo ću malo pratiti pa ako bude bilo potrebe stišam taj
inače,evo ekipe
koja je dežurna da obuzda ove paklene dane
kreće malo žešće tokom noći kod mene malo zahladi,
pa bude i u box-u ugodnije
gašenje hps-a 400w
domacica
LED bulb-total 45w (5 x philips 9w 2700k)
slavol,bat guano,plantela crvena i vrt,melasa
56 dana cvjetanja (mlijecni trihomi i nesto malo amber)
vecih sam biljki imao u casama od 0,7l....ali je preslatka,zadovoljan sam LED sijalicama,hed je mastan,ljepljiv i kompaktan
moze bolje,bice bolje..eo par fotki..