Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
First grow .
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 791031" data-attributes="member: 52412"><p>Eto kolega je verovatno vise upucen za aut dor za autose,ali je isto ko sto sam ti i rekao,noci su hladne jos uvek,bacices menke bez veze. Bolje prvo u neke manje saksije na prozoru u kuci ako mozes,da bar izguraju 10-15 Dana,da ojacaju,a i vreme ce da bude bolje. Autosi su mnogo prgavi,hoce paznju,da im ugadjas,milujes.... Njima je mnogo bitno da u vege fazi imaju sve u fulu,jed tad rastu i sto su veci, vise daju.</p><p>Mozda da ne zuris jos par dana,ako ih vec nisi proklijao,to bi ti bilo najpametnije.</p><p>Jel nameravas neki trening ili ?</p><p>Poz</p><p>Edit : pisali smo u isto vreme, ipak sacekaj bar jos 5-6 dana da se zemlja lepo zagreje,ne gubis nista. Ja sad to direktno ne bih smeo,a ti razmisli pa uradi kako mislis da je najpametnije,ne znam sa koliko menki raspolazes i koliko si spreman da rizikujes, da ponovim,ja sam bacio poslednje 3 menke autosa zbog nocne temperature.</p><p>Ne znam kako ti proklijavas seme,ja ovlazim tufere one za sminku, ili toalet papir bez mirisa,salveta moze, navlazim ne natopim vodom i zavijem lepo u Alu foliju,pa u kesu ,to sve zavijem i stavim na ruter,za dva dana klijaju jer imaju idealnu temperaturu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 791031, member: 52412"] Eto kolega je verovatno vise upucen za aut dor za autose,ali je isto ko sto sam ti i rekao,noci su hladne jos uvek,bacices menke bez veze. Bolje prvo u neke manje saksije na prozoru u kuci ako mozes,da bar izguraju 10-15 Dana,da ojacaju,a i vreme ce da bude bolje. Autosi su mnogo prgavi,hoce paznju,da im ugadjas,milujes.... Njima je mnogo bitno da u vege fazi imaju sve u fulu,jed tad rastu i sto su veci, vise daju. Mozda da ne zuris jos par dana,ako ih vec nisi proklijao,to bi ti bilo najpametnije. Jel nameravas neki trening ili ? Poz Edit : pisali smo u isto vreme, ipak sacekaj bar jos 5-6 dana da se zemlja lepo zagreje,ne gubis nista. Ja sad to direktno ne bih smeo,a ti razmisli pa uradi kako mislis da je najpametnije,ne znam sa koliko menki raspolazes i koliko si spreman da rizikujes, da ponovim,ja sam bacio poslednje 3 menke autosa zbog nocne temperature. Ne znam kako ti proklijavas seme,ja ovlazim tufere one za sminku, ili toalet papir bez mirisa,salveta moze, navlazim ne natopim vodom i zavijem lepo u Alu foliju,pa u kesu ,to sve zavijem i stavim na ruter,za dva dana klijaju jer imaju idealnu temperaturu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
First grow .
Bottom