Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
First grow/ @white wizard
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="White wizard" data-source="post: 782175" data-attributes="member: 76675"><p>Evo da ubacim tih nešto slika od growa i tih par biljaka koje sam pravio.</p><p>Klasika da usred svakog growa do sada i cvatnje sam imao neki lockout na barem jedno od biljaka zbog tih mineralnih gnojiva,ovu koji vidite da je zuta je bila u lockoutu pa je dobila flush i sve 5, kolko god sam se trudio minimalizirat gnojivo i pratit same potrebe biljke mi se desio lockout, unazoc tome sto sam svako zaljevanje cekao runoff bar 20% do 30% sadrzaja, ostale growove sam radio organic i nisam imao nikakvih problema ali sam primjetio da su headovi puno veci kad biljku trpas mineralnim gnojivima.</p><p>Sušile su se 10-ak dana i curale jedno 3 tjedna i tek onda sam zapalio, da ne pisem ssd karakteristike i efekte koje sam vec naveo sve u svemu odlično izgledaju i odlične za pušit, po meni nema bolje od sadenja u zemlji i dobrog flusha, daje jedan čisti perfektni okus, miris i efekt, sad kako ko voli al ja uvjek prefriram zemlju prije dwc i coco npr.</p><p>Taj hidoponski nacin mi nikako ne odgovara i proizvod mi nije dobar za pusit, ne lupa me dobro a to sam primjetio kod svih uvoznih radenih u hidroponiji ,ali sam prije koji mjesec naletio na moby dick auto dwc uvozni koji sam i dam sadio u zemlji i mogu rec da je vrh, probao sam desetine strainova ali ovaj moby dick (hybrid 55% sativa dominantan) je nesto nabolje ikad za pusit.</p><p>Pa evo te fotkice da ubacim a za iduci grow koji nezz kad cu radit ali imam plan jedno 2 ogromne outdoor biljke napravit u potovima od 100+ l , bit ce to brutalan pothvat za ovo ili iduce ljeto a smatram posto imam sad dosta iskustva sto indoor sto outdoor da nece bit problem ja mislim samo treba dobro pripremit zemlju i sklepat neki green house posto necu moc redovito obilazit pa cemo vidjet kako ce to ispast.</p><p>Ako to krenem radit ide cjela krinologija u tekstu i slikama, bez brige, necu vas zakinut ovah put. lol.</p><p>P.s. svaki autos od njih mi je dao cca 75 do 80 grama susenih vrhova tako da sam jako zadovoljan, i ovaj netrimani bud koji cura drzi u ruci je blue cheese, taj strain sam sadio nekoliko puta i svaki put mi je ispao fox tail na vrhovima ,genetski je jako osjetljiva na svjetlo dok ostalima nista a sadeni u istim uvjetima.</p><p>LP</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="White wizard, post: 782175, member: 76675"] Evo da ubacim tih nešto slika od growa i tih par biljaka koje sam pravio. Klasika da usred svakog growa do sada i cvatnje sam imao neki lockout na barem jedno od biljaka zbog tih mineralnih gnojiva,ovu koji vidite da je zuta je bila u lockoutu pa je dobila flush i sve 5, kolko god sam se trudio minimalizirat gnojivo i pratit same potrebe biljke mi se desio lockout, unazoc tome sto sam svako zaljevanje cekao runoff bar 20% do 30% sadrzaja, ostale growove sam radio organic i nisam imao nikakvih problema ali sam primjetio da su headovi puno veci kad biljku trpas mineralnim gnojivima. Sušile su se 10-ak dana i curale jedno 3 tjedna i tek onda sam zapalio, da ne pisem ssd karakteristike i efekte koje sam vec naveo sve u svemu odlično izgledaju i odlične za pušit, po meni nema bolje od sadenja u zemlji i dobrog flusha, daje jedan čisti perfektni okus, miris i efekt, sad kako ko voli al ja uvjek prefriram zemlju prije dwc i coco npr. Taj hidoponski nacin mi nikako ne odgovara i proizvod mi nije dobar za pusit, ne lupa me dobro a to sam primjetio kod svih uvoznih radenih u hidroponiji ,ali sam prije koji mjesec naletio na moby dick auto dwc uvozni koji sam i dam sadio u zemlji i mogu rec da je vrh, probao sam desetine strainova ali ovaj moby dick (hybrid 55% sativa dominantan) je nesto nabolje ikad za pusit. Pa evo te fotkice da ubacim a za iduci grow koji nezz kad cu radit ali imam plan jedno 2 ogromne outdoor biljke napravit u potovima od 100+ l , bit ce to brutalan pothvat za ovo ili iduce ljeto a smatram posto imam sad dosta iskustva sto indoor sto outdoor da nece bit problem ja mislim samo treba dobro pripremit zemlju i sklepat neki green house posto necu moc redovito obilazit pa cemo vidjet kako ce to ispast. Ako to krenem radit ide cjela krinologija u tekstu i slikama, bez brige, necu vas zakinut ovah put. lol. P.s. svaki autos od njih mi je dao cca 75 do 80 grama susenih vrhova tako da sam jako zadovoljan, i ovaj netrimani bud koji cura drzi u ruci je blue cheese, taj strain sam sadio nekoliko puta i svaki put mi je ispao fox tail na vrhovima ,genetski je jako osjetljiva na svjetlo dok ostalima nista a sadeni u istim uvjetima. LP [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
First grow/ @white wizard
Bottom