Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
First DP - HID 400w
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 614009" data-attributes="member: 64294"><p>Druže učini sebi uslugu i kupi pravu turbinu za HPS ohladiti, kod tih pc ventića m3/h ti ne znači apsolutno ništa (oni su predviđeni za prostore od 10-20 litara zapremnine (0,01 - 0,02 m3), nedostajem im fizička snaga guraju masu zraka u velikim boxovima. Za led su ok, za cfl može proći, za HPS neznam, ako i ima koji dnevnik ja ga nisam našao.</p><p></p><p>Opcija br2. Kupaonski vent fi 12 spojiti da izvlači toplinu kroz cooltube i van iz boxa, onda ti ovi na ulazima moždane bi trebali, pa ih možeš i vrh boxa premjestiti da ostatak topline guraju vani.</p><p></p><p></p><p>ovo mi se druže ne sviđa ni malo, moglo bi tu biti problema....</p><p></p><p>box je odličan, sretno masno i debelo ti želim</p><p></p><p>edit u svrhi što manje spama</p><p></p><p>[USER=49707]@Ceracki Mustang[/USER] previdio očito, eto dobro je i to saznati.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 614009, member: 64294"] Druže učini sebi uslugu i kupi pravu turbinu za HPS ohladiti, kod tih pc ventića m3/h ti ne znači apsolutno ništa (oni su predviđeni za prostore od 10-20 litara zapremnine (0,01 - 0,02 m3), nedostajem im fizička snaga guraju masu zraka u velikim boxovima. Za led su ok, za cfl može proći, za HPS neznam, ako i ima koji dnevnik ja ga nisam našao. Opcija br2. Kupaonski vent fi 12 spojiti da izvlači toplinu kroz cooltube i van iz boxa, onda ti ovi na ulazima moždane bi trebali, pa ih možeš i vrh boxa premjestiti da ostatak topline guraju vani. ovo mi se druže ne sviđa ni malo, moglo bi tu biti problema.... box je odličan, sretno masno i debelo ti želim edit u svrhi što manje spama [USER=49707]@Ceracki Mustang[/USER] previdio očito, eto dobro je i to saznati. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
First DP - HID 400w
Bottom