Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Filmovi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420Florist" data-source="post: 575969" data-attributes="member: 60337"><p><strong>[USER=35655]grouchy[/USER]</strong> u tom filmu glumi Moritz Bleibtreu, jedan od jačih njemačkih glumaca (glumio je isto u jednom njemačkom filmu, gdje dila cannabis, sadi plantaže i tkd..)</p><p><strong>[MEDIA=youtube]0WXc7fKEQYY[/MEDIA]</strong></p><p>inače taj tvoj film se zove "Lola rennt", za čitav strim linka javi mi se na privat..</p><p></p><p>inače, novo u kinu:</p><p>[MEDIA=youtube]A6QPTrGMy-I[/MEDIA]</p><p></p><p>isto dobar njemački film o hakerima:</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]0iC8T2OU4gA[/MEDIA]</p><p></p><p>na 1:06 u zadnjem traileru "dečki su ko windows, treba im duže dok se dignu" tako nekako u prevodu, hahah shit</p><p></p><p>/edit</p><p>poslao sam ti link strima, izaberi openload verziju playera, pronađi titlove, skineš iste na desk kompa, otkapuješ, i u playeru od filma imaš dole u ćošku opciju da učitaš fajl titlova, kojeg imaš spremnog na kompu, i uživaj..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420Florist, post: 575969, member: 60337"] [B][USER=35655]grouchy[/USER][/B] u tom filmu glumi Moritz Bleibtreu, jedan od jačih njemačkih glumaca (glumio je isto u jednom njemačkom filmu, gdje dila cannabis, sadi plantaže i tkd..) [B][MEDIA=youtube]0WXc7fKEQYY[/MEDIA][/B] inače taj tvoj film se zove "Lola rennt", za čitav strim linka javi mi se na privat.. inače, novo u kinu: [MEDIA=youtube]A6QPTrGMy-I[/MEDIA] isto dobar njemački film o hakerima: [MEDIA=youtube]0iC8T2OU4gA[/MEDIA] na 1:06 u zadnjem traileru "dečki su ko windows, treba im duže dok se dignu" tako nekako u prevodu, hahah shit /edit poslao sam ti link strima, izaberi openload verziju playera, pronađi titlove, skineš iste na desk kompa, otkapuješ, i u playeru od filma imaš dole u ćošku opciju da učitaš fajl titlova, kojeg imaš spremnog na kompu, i uživaj.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Relaksacija i Razonoda
Ostali poroci :)
Filmovi
Bottom