Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Feminized mix, RQS, LED 120W+Prirodno sunce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Wendigo" data-source="post: 773167" data-attributes="member: 76020"><p>Kineski LED je najpre tvoj problem, obzirom da vrlo verovatno tu nema 120W, a pitanje i koji spektar, ali i opet se nagađa...nemoj se ljutiti ali meni je ovo neozbiljno malo</p><p>Škrta si sa slikama, konfuzna sa informacijama, ovde piše zemlja, tamo ranije u postu kokos, šta je od ta dva? Koliko biljaka zapravo imaš? Ventilacija, otvaraš li prozor?..ne možemo mnogo pomoći ako samo nagađamo, prođi vidi po dnevnicima kako kolege vode...mora biti pregledno i jasno, obavezno uz fotografije pogotovu kad je problem neki...ovako treba da zamišljamo kako to sve izgleda,.probaj da razumeš...</p><p>Daj slike biljaka, panela, pakovanja zemlje (ili kokosa) itd </p><p></p><p></p><p>Ajd' sretno dalje..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Wendigo, post: 773167, member: 76020"] Kineski LED je najpre tvoj problem, obzirom da vrlo verovatno tu nema 120W, a pitanje i koji spektar, ali i opet se nagađa...nemoj se ljutiti ali meni je ovo neozbiljno malo Škrta si sa slikama, konfuzna sa informacijama, ovde piše zemlja, tamo ranije u postu kokos, šta je od ta dva? Koliko biljaka zapravo imaš? Ventilacija, otvaraš li prozor?..ne možemo mnogo pomoći ako samo nagađamo, prođi vidi po dnevnicima kako kolege vode...mora biti pregledno i jasno, obavezno uz fotografije pogotovu kad je problem neki...ovako treba da zamišljamo kako to sve izgleda,.probaj da razumeš... Daj slike biljaka, panela, pakovanja zemlje (ili kokosa) itd Ajd' sretno dalje.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Feminized mix, RQS, LED 120W+Prirodno sunce
Bottom