Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
F1 Orion Hybrid Auto(RQS) LUMATEK ATS200W PRO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiffer_hans" data-source="post: 780632" data-attributes="member: 75018"><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">UPDATE</span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)"></span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">DAN 42/14.DAN CVIJET</span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)"></span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Temp:</span>24-26 dnevna/21-23 nocna(da li da uzmem neki grijac da podignem malo temp?ne radi mi grijanje u stanu još pa se osjeti i u boxu)</p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Vlaznost:</span>50%</p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Gnojiva:</span>Grow izbacio skroz,cal mag xtra svako drugo zalijevanje,bloom a i b puna doza(4ml/L) +bud candy,big bud,bud ignitor,bud factor x,sensizym,voodoo juice,Sturdy Stalk(sve puna doza 2ml/L),Carbo Load svako zalijevanje 1ml/L</p><p></p><p>Na 4L vode je to sve išlo,i dalje ritam svaka 3 dana zalijevanje,jučer je to dobila</p><p>Dobro reaguje na sve</p><p>Danas sam je opet malo poravnao(vezao)da su tu negdje u istoj visini i sklonio sam par listova sto su smetali</p><p>I nešto kombiniram s Ventilatorima još će dva biti,onaj stari em ogroman em se sjebao slabo puhao</p><p></p><p>Napisa se ja…evo danas malo vise slika,boje su čudne u boxu i ja sam se malo igrao s nekim portretima zajebancijama</p><p></p><p>Pozzz <span style="color: rgb(204, 204, 204)">VUTRO</span></p><p></p><p><span style="color: rgb(255, 255, 255)">Update na update</span></p><p><span style="color: rgb(255, 255, 255)">I zaboravio sam još nešto,dao sam 100ml H2O2 na pola litra pretprošli put,ubila na par dana sve mušice Al danas sam vidio i ubio dvije</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiffer_hans, post: 780632, member: 75018"] [COLOR=rgb(184, 49, 47)]UPDATE DAN 42/14.DAN CVIJET Temp:[/COLOR]24-26 dnevna/21-23 nocna(da li da uzmem neki grijac da podignem malo temp?ne radi mi grijanje u stanu još pa se osjeti i u boxu) [COLOR=rgb(184, 49, 47)]Vlaznost:[/COLOR]50% [COLOR=rgb(184, 49, 47)]Gnojiva:[/COLOR]Grow izbacio skroz,cal mag xtra svako drugo zalijevanje,bloom a i b puna doza(4ml/L) +bud candy,big bud,bud ignitor,bud factor x,sensizym,voodoo juice,Sturdy Stalk(sve puna doza 2ml/L),Carbo Load svako zalijevanje 1ml/L Na 4L vode je to sve išlo,i dalje ritam svaka 3 dana zalijevanje,jučer je to dobila Dobro reaguje na sve Danas sam je opet malo poravnao(vezao)da su tu negdje u istoj visini i sklonio sam par listova sto su smetali I nešto kombiniram s Ventilatorima još će dva biti,onaj stari em ogroman em se sjebao slabo puhao Napisa se ja…evo danas malo vise slika,boje su čudne u boxu i ja sam se malo igrao s nekim portretima zajebancijama Pozzz [COLOR=rgb(204, 204, 204)]VUTRO[/COLOR] [COLOR=rgb(255, 255, 255)]Update na update I zaboravio sam još nešto,dao sam 100ml H2O2 na pola litra pretprošli put,ubila na par dana sve mušice Al danas sam vidio i ubio dvije[/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
F1 Orion Hybrid Auto(RQS) LUMATEK ATS200W PRO
Bottom