Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
F1 Orion Hybrid Auto(RQS) LUMATEK ATS200W PRO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiffer_hans" data-source="post: 780266" data-attributes="member: 75018"><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">UPDATE </span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)"></span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">DAN 35 / 7.DAN CVIJET </span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Lampa:</span>55cm od biljke 50%jacina,za koji dan ide na 40cm </p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">18/6</span></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Temp i vlaga:</span>idealne noć pada do 22-23 stupnja,dan 28najvise </p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Gnojiva:</span> prvu dozu(pola doze)Sensi Bloom a i b dobile danas na 2.3L vode +voodoo juice+cal mag+sensizym+bud ignitor+bud Candy+bud faktor x + carbo load(sve osim carbo load i bud faktor x sam dao punu dozu,samo ta dva prepolovio dozu) </p><p>Svaka 3 dana je zalijem </p><p></p><p>Imao sam jednu nezgodu jučer pri LST ,glavu granu tj vrsicu sam pukao ,nekih 6-7cm grane,mislio sam da će uspjet preživjeti Al nakon par sati već je ležala na podu,bas je “dobro” pukla,jebiga,od sad opreznije.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiffer_hans, post: 780266, member: 75018"] [COLOR=rgb(184, 49, 47)]UPDATE DAN 35 / 7.DAN CVIJET Lampa:[/COLOR]55cm od biljke 50%jacina,za koji dan ide na 40cm [COLOR=rgb(184, 49, 47)]18/6 Temp i vlaga:[/COLOR]idealne noć pada do 22-23 stupnja,dan 28najvise [COLOR=rgb(184, 49, 47)]Gnojiva:[/COLOR] prvu dozu(pola doze)Sensi Bloom a i b dobile danas na 2.3L vode +voodoo juice+cal mag+sensizym+bud ignitor+bud Candy+bud faktor x + carbo load(sve osim carbo load i bud faktor x sam dao punu dozu,samo ta dva prepolovio dozu) Svaka 3 dana je zalijem Imao sam jednu nezgodu jučer pri LST ,glavu granu tj vrsicu sam pukao ,nekih 6-7cm grane,mislio sam da će uspjet preživjeti Al nakon par sati već je ležala na podu,bas je “dobro” pukla,jebiga,od sad opreznije. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
F1 Orion Hybrid Auto(RQS) LUMATEK ATS200W PRO
Bottom