Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
F1 Orion Hybrid Auto(RQS) LUMATEK ATS200W PRO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiffer_hans" data-source="post: 779133" data-attributes="member: 75018"><p>[USER=47358]@Veseljak[/USER] hvala brate,ruzno je vala izgledalo,to sam kao u početku stavio da mi ne puse direktno u nju Al evo danas sam okrenuo normalno i pričvrstio,sad lici na nešto.</p><p></p><p>[USER=11862]@Vutra Samotnjak[/USER] kako mislis drugom kraju(suprotnom?) </p><p>Ja sam bio zamislio da je vežem prema ovom bližem i da je kao kazaljku na satu prema drugom kraju širim.</p><p></p><p>Danas joj je 13ti dan</p><p>Temperature super,vlažnost isto</p><p>Prekjučer dobila 1L vode,jucer nista,danas 1ml sturdy stalk,1ml voodoo juice,1ml Cal mag xtra,1ml senszyme,1ml B52 na 1.5L vode </p><p>Rupice za LST probušene,oprema spremna.</p><p>Kupio sam još neku kamericu za “kraj” ,isprobao je na ovoj vutri sto pusim sad,kul stvar pravo,bit će koja slikica u prilogu.</p><p></p><p>Koristim ove pH od 4.00,jedna vrećica mi može 15ak litara vode sigurno na 6.5 spustiti ako ne i vise Al ugl igram se dok ne bude dobar pH.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiffer_hans, post: 779133, member: 75018"] [USER=47358]@Veseljak[/USER] hvala brate,ruzno je vala izgledalo,to sam kao u početku stavio da mi ne puse direktno u nju Al evo danas sam okrenuo normalno i pričvrstio,sad lici na nešto. [USER=11862]@Vutra Samotnjak[/USER] kako mislis drugom kraju(suprotnom?) Ja sam bio zamislio da je vežem prema ovom bližem i da je kao kazaljku na satu prema drugom kraju širim. Danas joj je 13ti dan Temperature super,vlažnost isto Prekjučer dobila 1L vode,jucer nista,danas 1ml sturdy stalk,1ml voodoo juice,1ml Cal mag xtra,1ml senszyme,1ml B52 na 1.5L vode Rupice za LST probušene,oprema spremna. Kupio sam još neku kamericu za “kraj” ,isprobao je na ovoj vutri sto pusim sad,kul stvar pravo,bit će koja slikica u prilogu. Koristim ove pH od 4.00,jedna vrećica mi može 15ak litara vode sigurno na 6.5 spustiti ako ne i vise Al ugl igram se dok ne bude dobar pH. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
F1 Orion Hybrid Auto(RQS) LUMATEK ATS200W PRO
Bottom