Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Evo mene,dragi moji!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 763092" data-attributes="member: 59027"><p>Update:</p><p>Odradii lolipop na sve 4 biljke. Idu redom </p><p>Special Queen [ATTACH=full]452324[/ATTACH]</p><p>L.S.D. </p><p>[ATTACH=full]452325[/ATTACH]</p><p>Northtunderfuck </p><p>[ATTACH=full]452326[/ATTACH]</p><p>I Purple queen[ATTACH=full]452327[/ATTACH]</p><p>S nje je najviše išlo dolje....</p><p>Ovako izgleda razlika </p><p>[ATTACH=full]452328[/ATTACH]</p><p>I jedna odozgo </p><p>[ATTACH=full]452329[/ATTACH]</p><p>Ujutro su dobile 10l vode+Sensi ai b ,Nirvana, Carboload i par sati nakon, lolipop....</p><p>Prvo ih sa 2 l vode,lagano zalijem,tako da dajem 12l tekućine. 10l je sa gnojivom,a 2 litre,svakoj dam 0.5l prije nego krenem mješat gnojivo. I svejedno,svaki 2.dan se lagano objesi,suha ko sahara. Sad sam skinuo koju kilu zelenja,pa neče toliko piti u početku!</p><p>[ATTACH]452330[/ATTACH]</p><p>Svjetlo je na 400w(4 bordova) i na 70cm sam udaljio,još sutra neka se navikne,pa ide do 450w cca</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 763092, member: 59027"] Update: Odradii lolipop na sve 4 biljke. Idu redom Special Queen [ATTACH type="full"]452324[/ATTACH] L.S.D. [ATTACH type="full"]452325[/ATTACH] Northtunderfuck [ATTACH type="full"]452326[/ATTACH] I Purple queen[ATTACH type="full"]452327[/ATTACH] S nje je najviše išlo dolje.... Ovako izgleda razlika [ATTACH type="full"]452328[/ATTACH] I jedna odozgo [ATTACH type="full"]452329[/ATTACH] Ujutro su dobile 10l vode+Sensi ai b ,Nirvana, Carboload i par sati nakon, lolipop.... Prvo ih sa 2 l vode,lagano zalijem,tako da dajem 12l tekućine. 10l je sa gnojivom,a 2 litre,svakoj dam 0.5l prije nego krenem mješat gnojivo. I svejedno,svaki 2.dan se lagano objesi,suha ko sahara. Sad sam skinuo koju kilu zelenja,pa neče toliko piti u početku! [ATTACH]452330[/ATTACH] Svjetlo je na 400w(4 bordova) i na 70cm sam udaljio,još sutra neka se navikne,pa ide do 450w cca [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Evo mene,dragi moji!
Bottom