Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Električna struja i ostala pitanja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pumpkinhead" data-source="post: 580441" data-attributes="member: 63528"><p>Instalacija je relativno nova, nekih 5 god.</p><p></p><p>I gledao sam bas danas,po cijeloj instalaciji kablovi od 1.5mm2.</p><p>I svi su automatski B16 osim tog jednog koji je B10.</p><p>Reko sam 2kW okvirno. Jer ja sam mislio staviti 400w hps u 80x80 box i u njega neku turbinu i par ventova. I to bi sve nebi trebalo dosici snagu od 1kW.</p><p></p><p>E sad me samo taj osigurac zabrinjava. </p><p>Da ga promijenim na B16 ili?</p><p></p><p>I dali stoji ovo sto sam napiso da ako ta ukupna snaga na tom osiguracu prijeđe 10A onda taj osigurac izbacuje?</p><p></p><p>Vidio sam da zice od 1.5mm2 mogu izdrzati do 16A</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pumpkinhead, post: 580441, member: 63528"] Instalacija je relativno nova, nekih 5 god. I gledao sam bas danas,po cijeloj instalaciji kablovi od 1.5mm2. I svi su automatski B16 osim tog jednog koji je B10. Reko sam 2kW okvirno. Jer ja sam mislio staviti 400w hps u 80x80 box i u njega neku turbinu i par ventova. I to bi sve nebi trebalo dosici snagu od 1kW. E sad me samo taj osigurac zabrinjava. Da ga promijenim na B16 ili? I dali stoji ovo sto sam napiso da ako ta ukupna snaga na tom osiguracu prijeđe 10A onda taj osigurac izbacuje? Vidio sam da zice od 1.5mm2 mogu izdrzati do 16A [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Električna struja i ostala pitanja
Bottom