Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PROSTOR ILI BOX Prvo što ćete se upitati je: koliki box ustvari trebam? Veličinu prostora za uzgoj određuje površina koju pokriva vaša rasvjeta za uzgoj. Visinu prostora određuje sorta koju sadite (sativa – veća visina, indica – srednja, ruderalis ili autoflowering – niža visina prostora)...
www.vutra.org
"Ph metar
Najvažniji uređaj kojeg je neophodno imati u opremi. Bez njega postoji mogućnost nepravilnog trošenja nutrijenata iz zemlje, a to može dovesti do pregnojavanja."
A prije se svasta trpalo od gnojiva i koristila se razna zemlja za uzgoj a i sam sam prije koristio ph meter,platio ga tad oko 500kn
Jednostavno se ne moze usporedjivati prije i sada,vecina danasnjih gnojiva imaju u sebi ph korektore
Pa cuj mozda i nebi bilo lose,jer dosta se toga promjenilo zadnjih 10tak godina sto se tice uzgoja. Trebalo bi sve pregledati pa mozda samo neke stvari promjeniti jer neke se i nisu promjenile
Znam da u nekom od njih stoji jos uvijek da stiropor moze zamjeniti perlit...
Baš gledam prošle dnevnike, nakon pikanja menke u zemlju do sada je svakoj trebalo 2 dana da iznikne na površinu.
Ovaj put malo kasne, ne žuri im se ...danas je 3. dan otkako je Glookies zapiknuta u zemlju, ona polako izlazi.
Peyote Critical, danas joj je 2. dan...sutra je očekujem. TEMPERATURA: 21 - 24 °C VLAGA: 40 - 50 %
Imaš pravo Stipe, baš sam htio napisati kako kasne zbog nešto niže temperature.
Ali više od ovoga trenutno ne može, radi centralno te se dodatno griju na onoj grijačoj podlozi za terarije (28 W).
Bila bi viša sigurno da sam ih odmah stavio u box pod lampu, ali nema veze.
The pH level is very important for hydroponics and soils substrate horticulture. Soil has a good capacity for buffering pH. Read more
www.cannagardening.com
"Zemlja ima dobar kapacitet za puferiranje pH. Što znači, iako pH vode nije idealan, tvorevina tla djeluje kao pufer i uravnotežuje pH dolazne vode do razine koja je općenito prihvatljiva. Međutim, za uzgoj u hidroponskom sustavu, važno je prilagoditi pH otopine hidroponske hranjive tvari jer nema tla koje bi moglo djelovati kao pufer i ispraviti razinu pH ako postane neuravnoteženo."
Super to izgleda al lajk i za vodjenje dnevnika ovaj put,vise nema milion slika.
ne znam za druge al ja sam se gubio u tvojim dnevnicima od onoliko slicnih slika