Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
DOMAJA - PRVI GROW [2017]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stipa" data-source="post: 542808" data-attributes="member: 43902"><p>Biljka kad je zedna i ima opustene listove, kad ju zalijes, mozes na oko vidjeti kako podize te iste listove. U roku pola sata listovi su opet uspravni. Ne znam kako kod tebe, ali za moje podrucje ovaj tjedan su najavljene velike vrucine. Najbolje bi ti bilo da po tim vrucinama ides samo s vodom i zaboravis na gnojivo. Tlo se brzo isusuje i gnojivo se kristalizira. Biljka ga ne uspije "pojesti".</p><p></p><p></p><p></p><p>Edit: Pa ti u zadnja 4 obilaska skroz dodajes nekakvo gnojivo. Sad sam malo prelistao dnevnik. Smanji malo to gnojivo, forsiras ih bez veze. Pusti ih malo da se odmore od tog konstantnog boostanja... Ajd sretno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stipa, post: 542808, member: 43902"] Biljka kad je zedna i ima opustene listove, kad ju zalijes, mozes na oko vidjeti kako podize te iste listove. U roku pola sata listovi su opet uspravni. Ne znam kako kod tebe, ali za moje podrucje ovaj tjedan su najavljene velike vrucine. Najbolje bi ti bilo da po tim vrucinama ides samo s vodom i zaboravis na gnojivo. Tlo se brzo isusuje i gnojivo se kristalizira. Biljka ga ne uspije "pojesti". Edit: Pa ti u zadnja 4 obilaska skroz dodajes nekakvo gnojivo. Sad sam malo prelistao dnevnik. Smanji malo to gnojivo, forsiras ih bez veze. Pusti ih malo da se odmore od tog konstantnog boostanja... Ajd sretno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
DOMAJA - PRVI GROW [2017]
Bottom