Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
DOMAJA - PRVI GROW [2017]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stipa" data-source="post: 535855" data-attributes="member: 43902"><p>Na ovo sve ti imam reci samo da lupas gluposti i siris paranoju. Imam i dokaze da ovo sve tvoje pobijem, ali nebi imalo smisla kad bi tvoje misljenje ostalo isto. Radim u poljoprivredi preko 10 godina, od toga 6 u struci kao poljoprivredni tehnicar na jednom poljoprivrednom institutu i cvrsto stojim iza onoga sto napisem o sredstvima za zastitu. Naravno, ja ne zelim sad tu reci da treba koristiti na lopate kemije i naravno da kemija nije dobra, ali kad ju se odgovorno i savjesno koristi od velike je pomoci. Prvi ja nebi pusio nesto sto je kancerogeno a samim time nebi ni drugom savjetovao da nesto koristi ako nisam siguran da nema opasnosti. Prve godine kad sam sadio, odneo sam kriomice jedan vrh laborantu da mi ga ispita. Vrh je tijekom growa bio tretiran Chromorelom (protiv gusjenica), Switch WG-om (protiv plijesni) i Neopitroidom protiv insekata. Rezultati su pokazali da su sve vrijednosti cak ispod donje granice stetnosti po zdravlje (prema svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) i dodatno sam se uvjerio ako se odgovorno koriste sredstva da nema opasnosti. Educiraj se malo i nemoj plasiti ljude bez veze. Neopitroid se ne koristi samo po supama, kucanstvima i industriji vec se koristi i za zastitu biljaka. Napravljen je u prahu i malim dozama bas zato da bi se s njim lako mogli tretirati mali nasadi biljaka i vrtova. Jer obicnom covjku koji nema hektare zemlje ne treba sredstvo koje ce sad on morati mjeriti na mililitre i mijesati, vec nesto s cim ce djelovati odmah, gotovi proizvod. Neopitroid je napravljen tako da cak i ako se unese u tijelo njegov sastav ne djeluje agresivno na ljudsko tijelo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stipa, post: 535855, member: 43902"] Na ovo sve ti imam reci samo da lupas gluposti i siris paranoju. Imam i dokaze da ovo sve tvoje pobijem, ali nebi imalo smisla kad bi tvoje misljenje ostalo isto. Radim u poljoprivredi preko 10 godina, od toga 6 u struci kao poljoprivredni tehnicar na jednom poljoprivrednom institutu i cvrsto stojim iza onoga sto napisem o sredstvima za zastitu. Naravno, ja ne zelim sad tu reci da treba koristiti na lopate kemije i naravno da kemija nije dobra, ali kad ju se odgovorno i savjesno koristi od velike je pomoci. Prvi ja nebi pusio nesto sto je kancerogeno a samim time nebi ni drugom savjetovao da nesto koristi ako nisam siguran da nema opasnosti. Prve godine kad sam sadio, odneo sam kriomice jedan vrh laborantu da mi ga ispita. Vrh je tijekom growa bio tretiran Chromorelom (protiv gusjenica), Switch WG-om (protiv plijesni) i Neopitroidom protiv insekata. Rezultati su pokazali da su sve vrijednosti cak ispod donje granice stetnosti po zdravlje (prema svjetskoj zdravstvenoj organizaciji) i dodatno sam se uvjerio ako se odgovorno koriste sredstva da nema opasnosti. Educiraj se malo i nemoj plasiti ljude bez veze. Neopitroid se ne koristi samo po supama, kucanstvima i industriji vec se koristi i za zastitu biljaka. Napravljen je u prahu i malim dozama bas zato da bi se s njim lako mogli tretirati mali nasadi biljaka i vrtova. Jer obicnom covjku koji nema hektare zemlje ne treba sredstvo koje ce sad on morati mjeriti na mililitre i mijesati, vec nesto s cim ce djelovati odmah, gotovi proizvod. Neopitroid je napravljen tako da cak i ako se unese u tijelo njegov sastav ne djeluje agresivno na ljudsko tijelo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
DOMAJA - PRVI GROW [2017]
Bottom