Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
DOMAJA - PRVI GROW [2017]
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Štaćukadjevolim" data-source="post: 532407" data-attributes="member: 57924"><p>Da jest neke lisice dodiruju zemlju. </p><p></p><p>Kratke mi ove grančice. </p><p></p><p></p><p>Za 10-tak dana ću multitoppirat i ove manje vrhove. Nije mi fazon imat veliku biljku već grm. Mogu imat biljku od 3\4 metra jer sam našla drama sajt. </p><p></p><p>Svaki vrh je zavezan za ovu grančicu,osim ovih što rastu iz stabljike vrhova, svi su okrenuti prema suncu, a ne smetaju jedni drugim ni listovi. </p><p>Sad vrh se proteže i raste, a vidjet ću da pustim da naraste 10 cm</p><p>Pa da savijem vrhove ali ne znam. </p><p>Posle samo grane privezat i to je to. </p><p>Po meni ovo je super, a biljka od 2\3\4 metra vjetar će je kad tad stavit ili će pući pa i kad bi se zavezala za kolac. </p><p>Ovako će do kraja rasti i ima puno da se grana i rast ce raširenije.</p><p></p><p>Nije ni ovo loše, nek me ispravi neko ako griješim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Štaćukadjevolim, post: 532407, member: 57924"] Da jest neke lisice dodiruju zemlju. Kratke mi ove grančice. Za 10-tak dana ću multitoppirat i ove manje vrhove. Nije mi fazon imat veliku biljku već grm. Mogu imat biljku od 3\4 metra jer sam našla drama sajt. Svaki vrh je zavezan za ovu grančicu,osim ovih što rastu iz stabljike vrhova, svi su okrenuti prema suncu, a ne smetaju jedni drugim ni listovi. Sad vrh se proteže i raste, a vidjet ću da pustim da naraste 10 cm Pa da savijem vrhove ali ne znam. Posle samo grane privezat i to je to. Po meni ovo je super, a biljka od 2\3\4 metra vjetar će je kad tad stavit ili će pući pa i kad bi se zavezala za kolac. Ovako će do kraja rasti i ima puno da se grana i rast ce raširenije. Nije ni ovo loše, nek me ispravi neko ako griješim. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni vanjski dnevnici
DOMAJA - PRVI GROW [2017]
Bottom