Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Cannabis Aktivizam
Dnevnik CBD poduzetnika
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 794693" data-attributes="member: 69460"><p>evo da probam ovdje ... cini mi se prikladna tema (moze se ticati i poduzetnika) pa da postavim par pitanja oko ove legalnosti oko uzgoja.</p><p></p><p>Dakle, zanima me mogu li se legalno (uz prijavu i sve to) uzgajati strainovi izvan onih 40 strainova sa EU sortne liste, ako isti imaju manje od dozvoljene kolicine THC-a (0.2 ili 0.3)? sto uopce industrijsku konoplju cini industrijskom ako ne ta THC granica?</p><p></p><p>Ako ne moze, kako se tocno utvrduje ta genetika i kako je taj propust ili prekrsaj dokaziv? koliko vidim, po nasim kioscima se prodaje cbd cvijet dosta razlicitijih imena i svojstava nego sto je onih 40 sa liste, a sumnjam da se da plasirati proizvod na trziste na kojem ga je nedozvoljeno proizvoditi. malo gledam po americkim sajtovima (<a href="https://horncreekhemp.com/product/sour-space-candy-hemp-flower/" target="_blank">primjer 1</a>), ima strainova koji su u dozvoljenim granicama thc-a, a daju cbd-a i po 18-19% , sto je puno potentnije za ekstrakciju ili izradu ulja i cbd proizvoda u odnosu na ove strainove s liste.</p><p>[USER=29487]@Čupčupava[/USER] , evo da te oznacim, ti bi mogla bit upoznata s ovim, ali i svi ostali koji se bave ovim u legalnoj sferi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 794693, member: 69460"] evo da probam ovdje ... cini mi se prikladna tema (moze se ticati i poduzetnika) pa da postavim par pitanja oko ove legalnosti oko uzgoja. Dakle, zanima me mogu li se legalno (uz prijavu i sve to) uzgajati strainovi izvan onih 40 strainova sa EU sortne liste, ako isti imaju manje od dozvoljene kolicine THC-a (0.2 ili 0.3)? sto uopce industrijsku konoplju cini industrijskom ako ne ta THC granica? Ako ne moze, kako se tocno utvrduje ta genetika i kako je taj propust ili prekrsaj dokaziv? koliko vidim, po nasim kioscima se prodaje cbd cvijet dosta razlicitijih imena i svojstava nego sto je onih 40 sa liste, a sumnjam da se da plasirati proizvod na trziste na kojem ga je nedozvoljeno proizvoditi. malo gledam po americkim sajtovima ([URL='https://horncreekhemp.com/product/sour-space-candy-hemp-flower/']primjer 1[/URL]), ima strainova koji su u dozvoljenim granicama thc-a, a daju cbd-a i po 18-19% , sto je puno potentnije za ekstrakciju ili izradu ulja i cbd proizvoda u odnosu na ove strainove s liste. [USER=29487]@Čupčupava[/USER] , evo da te oznacim, ti bi mogla bit upoznata s ovim, ali i svi ostali koji se bave ovim u legalnoj sferi [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Cannabis Aktivizam
Dnevnik CBD poduzetnika
Bottom